(P) Femeia care schimbă vieți printr-o carte

Publicat pe

Secretele întregii vieți – de Iuliana Neagu

Învățăturile care ți-au fost ascunse și la care dacă ai fi avut acces, viață ar fi arătat cu totul altfel.

Femeia care și-a schimbat viață  prin descoperirea spiritualitățîi își spune povestea în cartea Secretele întregii vieți'. După o copilărie tristă, lipsită de afecțiunea părinților și la un moment dat, privată de prezența tatălui, Iuliana s-a aruncat la doar 20 de ani într-o căsnicie care s-a finalizat peste 13 ani cu un divorț nefericit. La 33 de ani, singură și cu doi copii, l-a declarat vinovat pe Dumnezeu și a pierdut orice speranța că lucrurile se vor remedia.

Dar…într-o zi, cineva drag i-a dăruit o carte care a determinat-o să studieze și să caute răspunsurile întrebărilor și tuturor problemelelor care nu îi permiteau să fie fericită. A aflat cum funcționează Universul și cum să găsească echilibrul. I-au trebuit ani de zile, mii de cărți citite și sute de nopți nedormite dar a reușit. 

Deși Iuliana nu a reușit să scurteze drumul pentru sine însăși, a făcut-o pentru ceilalți așternând pe hârtie toată experiență. Secretele întregii vieți' este cartea cu vânzări record de 60.000 exemplare în doar 8 luni. 

Comunitatea creată în jurul acestei cărți, a adus laolaltă 400.000 de oameni care sunt în plin proces de a-și schimbă viață definitiv.  Cartea conține toți pașîi pe care trebuie să îi faci pentru a atinge nivelul de fericire la care visezi și pentru a deveni un om liber. Dacă ai întrebări despre viață, la care nimeni nu a putut să îți răspundă până acum, dacă vrei să înțelegi cine ești cu adevărat și, mai ales dacă vrei să îți schimbi în bine cursul vieții , într-un timp foarte scurt, această carte este tot ce ai nevoie. 

Cartea Secretele întregii vieții' nu este doar o lectură de relaxare, este rețeta simplă, fără ocolișuri și metafore, care îți va aduce realmente Trezirea' de care ai nevoie. Ridicarea nivelului de conștiința duce automat la eliminarea tuturor blocajelor ce stau în calea fericirii tale, indiferent dacă îți dorești o relație fericită, bani, sănătate sau liniște. 

Invaturile din carte sunt testate pe mii de oameni și oricine își dorește cu adevărat, poate reuși. Poveștile lor de succes și drumul pe care l-au parcurs sunt prezentate pe larg în grupul creat de Iuliana pe Facebook. 

Indiferent ce îți dorești de la viață, împlinirea dorințelor tale începe din interior. Aceeași rețeta se aplică pentru toată lumea și este explicată, în termeni simpli, în cartea „Secretele întregii vieți'.

O poți comandă de aici: https://www.secreteleintregiivieti.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter