WHAT’S UP şochează! A muşcat şi a ameninţat poliţiştii: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”

Publicat pe

Whats Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după o altercaţie cu poliţiştii chemaţi, la 112, de iubita lui, pe care a bătut-o. Artistul l-a muşcat pe unul dintre poliţiştii care l-au condus la secţie şi i-a ameninţat cu bătaia pe oamenii legii.

WHATS UP şochează! A muşcat şi a ameninţat poliţiştii: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!'WHATS UP şochează! A muşcat şi a ameninţat poliţiştii: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!'

Scandal fără precedent  în showbiz-ul românesc. Luni seară, Whats Up a fost reținut de poliţişti în urma unui apel la 112, efectuat de iubita lui, Alice, care a sesizat poliția din cauza comportamentului violent al artistului.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au încercat să-l reţină pe bătăuş, doar că Whats Up i-a înjurat, ameninţat cu bătaia şi chiar muşcat.

„Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!', a strigat Whats Up, conform Spy News.

În urma acestui comportament deviant Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj şi condus la Secţia 17 cu cătuşele la mâini.

Ulterior, cu răni vizibile pe față și pe corp, artistul a fost dus la Parchet pentru audieri, unde a stat câteva ore, în acest caz fiind deschisă o anchetă.

Prima reacție a Siminei, fosta soție a artistului, după incident

Despre comportamentul violent al artistului s-a mai scris, ieșirile sale violente fiind cunoscute de pe vremea când forma un cuplu cu Simina, de care a divorțat în această vară. Iată ce a comentat fosta soție a artistului când a aflat despre incident!

„Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina în exclusivitate pentru cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter