Marie Fredriksson a murit. Solista trupei Roxette avea 61 de ani

Publicat pe

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea tristă a luat prin surprindere pe toată lumea. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de managerul artistei.

Marie Fredriksson a murit luni, 9 decembrie, după ce problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat. Vestea că solista trupei Roxette s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru cei care au cunoscut-o și care au iubit-o.

Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea.

Marie Dimberg, managerul solistei de la Roxette

În anul 2002, cântăreței i-a fost descoperită o tumoare pe creier, iar șansele sale la viață erau de doar 25%. La acel moment, Marie Fredriksson a fost operată și a avut o perioadă lungă în care s-a refăcut. În 2004, solista trupei Roxette a scos un album solo, 'The Change', în care a cântat despre experiența devastatoare prin care a trecut.

FOTO: hepta

Marie Fredriksson a murit. Solista trupei Roxette avea 61 de aniMarie Fredriksson a murit. Solista trupei Roxette avea 61 de ani
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter