WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision: „Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar...”

Publicat pe

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision. WRS este artistul care a condus România în finala Eurovision și care a obținut locul 18 la celebra competiție. Acesta s-a întors pe data de 15 mai 2022 de la Torino, locul în care a avut loc finala concursului de muzică. Vizibil obosit, el a oferit câteva declarații, la Aeroportul Henri Coandă, din București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ionuț Rusu, sau pe numele său de scenă WRS, este artistul care a reușit să obțină locul 18 în finala Eurovision 2022. El a trăit din plin emoțiile competiției și a reușit să le depășească cu multă muncă și siguranță în propriile forțe. Ieri, 15 mai 2022, el s-a întors la București, unde a fost întâmpinat de o echipă de jurnaliști. Iată care au fost primele declarații oferite de cântăreț, chiar din Aeroportul Henri Coandă.

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision: „Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar...'WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision: „Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar...'

Acesta a vorbit deschis despre întreaga experiență și a punctat câteva aspecte importante pentru el. Iată declarațiile făcute de WRS!

Citește și: Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul Eurovision 2022.Banii vor fi donați armatei ucrainene

Citește și: Iuliana Marciuc, primele declarații după scandalul votului de la Eurovision:„ Membrii juriului nu au putut comunica între ei, a semnat fiecare fișa lui de jurizare'

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima impresie după ce WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2022:„Când intră pe scenă ți se ridică părul în cap’

Citește și: Laura Giurcanu, despre cariera în modelling:„Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât’/ EXCLUSIV

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision

WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision. Îmbrăcat în haine confortabile și vizibil obosit, finalistul Eurovision a oferit primul său interviu, chiar la întoarcerea în țară. Acesta a menționat că nu poate încă să realizeze faptul că întreaga competiție s-a încheiat. Mai mult decât atât, el a recunoscut că s-a confruntat cu emoții foarte mari și chiar semi-atacuri de panică, însă se simte mândru de prestația sa.

„S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte, foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu', a declarat el.

„Sunt recunoscător și mândru pentru acest moment'

WRS a ținut să își arate iarăși recunoștința pentru românii care au fost alături de el. Mai mult decât atât, el a menționat că a muncit enorm pentru prestația sa din finală și este mândru de fiecare moment petrecut pe scenă. În viitor, el are o mulțime de proiecte în lucru și piese de lansat.

„Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt! La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter