Zanni, primul concurent confirmat la Survivor România All Stars: "Pot să mor liniștit, nu mai am nevoie de nimic"

Publicat pe

Zannidache a acceptat provocarea de a merge la Survivor All Stars. Câștigătorul Survivor 2021 nu a stat mult pe gânduri și când a primit propunerea de a lupta din nou, în jungla Dominicană, a acceptat imediat. Zannidache le transmite fanilor săi că va lupta și va fi foarte puternic pentru a câștiga.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Survivor România 2022 se apropie de final, dar telespectatorii au primit o veste extrem de bună din partea producătorilor. Aceștia au decis să realizeze un nou format. Astfel, o mare parte din vedetele care au mers în Republica Dominicană vor reveni în concurs. Cum era de aștepta, Zanni se va număra printre concurenți.

Zanni, primul concurent confirmat la Survivor România All Stars: "Pot să mor liniștit, nu mai am nevoie de nimic"Zanni, primul concurent confirmat la Survivor România All Stars: "Pot să mor liniștit, nu mai am nevoie de nimic"

Zanni este primul artist care confirmă că va face parte din ediția Survivor All Stars. În noua ediția își vor face apația mai multe vedete care au participat în trecut la Survivor, și „Exatlon'. Zannnidache a câștigat premiul cel mare al emisiunii în 2021, făcând parte din echipa Faimoșilor.

Citește și: Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor:”Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache”

Citește și: Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit:”Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine”

Citește și: De ce voturile juriului din România și ale altor 5 țări au fost anulate, la Eurovision 2022. EBU:”Un juriu a votat pentru aceleaşi cinci ţări în Top 6″

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Zannidache, primul concurent confirmat la Survivor România All Stars

Zannidache este primul cocnurent confirmat la Survivor România All Stars. Artistul a câștigat un sezon al competiției, iar producătorii au ales să îl cheme în noua ediție. Zanni știe că va fi extrem de greu, dar abia așteaptă să retrăiască emoțiile cursei pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Deocamdată nu se știe nimic despre data începrii sau cum va arăta noul format. Cert este că Zannidache nu își face griji și le transmite fanilor că va face față provocărilor.

„Aștept „Survivor All Stars' să sparg ficații în dușmani. Și după ce se termină „All Stars', vă zic împăcat că pot să mor liniștit. Nu mai am nevoie de nimic. După ce termin „All Stars'. Și la „All Stars' mă duc pentru voi, după pot să mor liniștit', a declarat Zanni în live-ul de pe Youtube.

Zannidacge a câștigat Survivor România 2021

Zannidache este marele câștigător al competiției Survivor România 2021 și adevăratul supraviețuitor din jungla dominicană. Faimosul a fost cel mai votat în marea finală. Artistul a trecut prin momente dificile în Republica Dominicană, dar a fost extrem de puternic și a rezistat până la final.

Am 23 de ani, 23 de ani de viață grea. Nu doar la Survivor a fost greu. Aici a fost un examen care a presupus să-mi evaluez toate lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul vieții.A fost foarte greu, dar a meritat. Eu sunt obișnuit cu greul, chiar nu mi-a venit să plâng de greu ce a fost. A fost foarte greu, evident, dar eu sunt învățat. Nu sunt accidentat, nu mă doare nimic.Mă bucur că am primit acest trofeu și mă bucur că pe lângă toate acestea experimentez aceste senzații extreme.”, a declarat Zanni imediat după finala Survivor România 2021. 

Zanni, despre momentele care l-au marcat la Survivor România 2021

Fostul concurent de la Survivor România a câștigat 50.000 de euro, dezvăluind care au fost cele mai marcante momente din cadrul competiției. Zannidache a spus că plecarea unor colegi din competiție l-au emoționat, iar unele momente petrecute pe insulă i-au rămas în memorie.

„M-au marcat momentele în care emoția nu am mai putut să o controlez și a ieșit afară. M-au marcat și plecările anumitor concurenți la care am ținut, cu care am avut vreme bună… Ana, Sebi, Raluca, care sunt aici lângă mine, Cosmin care nu a putut să vină aici.

Nu sunt obișnuit cu așa ceva, cu susținere, cu fericire. E prea frumos ca să fie adevărat, dar vorba asta s-a sfârșit fix în momentul ăsta. E frumos și este adevărat.O să încerc să nu mă grăbesc, să nu mă pripesc. Am câștigat această competiție, am câștigat mulți oameni de partea mea și cine știe acasă e uși mi se mai deschid.„, a mai spus Zanni.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter