Ramona Păuleanu este reporter PRO TV și una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran. La finele anului 2018, vedeta a avut o misiune destul de grea – l-a înlocuit pe Florin Busuioc la rubrica Meteo, dar a făcut o treabă excelentă!

  • Data nasterii 30.03.1985
  • Locul nasterii Băicoi, Prahova
  • Culoarea ochilor căprui
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Ramona Păuleanu studii


Ramona Păuleanu s-a născut pe data de 30 martie 1985, în Băicoi, județul Prahova. A terminat Colegiul Economic 'Virgil Madgearu' din Ploiești, specialitatea: finanțe contabilitate. 'M-am lămurit destul de repede că nu era tocmai cariera pe care voiam să o urmez, să lucrez cu cifrele. Am, așadar, un atestat în contabilitate primară pe care nu l-am folosit niciodată'. După liceu, a studiat Jurnalismul. 'La jurnalism am ajuns întamplător, aș fi vrut să urmez actoria, însa nu aveam timp să mă pregătesc pentru Admitere, așa că m-am îndreptat spre Jurnalism, unde nu aveau un astfel de examen', spune Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu carieră

La 18 ani a lucrat într-un magazin de construcții: 'La 18 ani am lucrat aproximativ jumătate de an la un magazin de materiale de construcții și a fost… fantastic. Am învățat cam tot ce se poate învăța despre gips carton, holșuruburi, instalații sanitare și electrice, vată minerală. M-a pasionat, ce să mai?'

Despre primii pași în televiziune, Ramona spune: 'Mi-a fost destul de greu să mă angajez în televiziune, însă, după cum se vede, nu am renunțat. Spun greu pentru că am vrut să aleg acest drum, cu o pasiune nebănuită, în momentul în care s-a declanșat și criza financiară în România, și toată piața muncii era blocată. Am făcut practică la PRO TV, de unde nu mă mai lăsam dusă, apoi la B1 și Antena, ca la finalul acelor luni să primesc telefonul mult visat, să fiu întrebată dacă aș vrea să lucrez la PRO TV. În total, cred că am adunat un an de zile în care m-am perindat de ici, pe colo, fără plată, să învăț meserie, să fiu aproape în momentul în care se ivea vreo șansă. Îmi place să cred că, cel puțin în primii ani de PRO TV, am adus un suflu nou. Vreo doi ani am acoperit un domeniu pentru care nu găsești ușor omul potrivit: camerele ascunse. Am făcut atât de multe și am demonstrat atât de multe nereguli, poate mărunte în aparență, dar însemnate în întreaga construcție a unei țări'.

Ramona Păuleanu familie

Părinții și bunica ei locuiesc în Băicoi, alături de una dintre surori, în timp ce Ramona și cealaltă soră locuiesc în București.  După câte povestește vedeta PRO, bunica e tare fericită că o poate vedea la televizor, deşi Ramona se simte vinovată că uneori o cam bagă în ceaţă', pentru că îi dă telefon exact în timp ce pe ecran curge un reportaj făcut de ea, iar bătrâna nu înţelege cum de frumoasa ei nepoată se află în două locuri în acelaşi timp. Acasă nu reuşesc să ajung pe cât de des mi-aş dori, chiar dacă locuiesc relativ aproape. Părinţii mă iartă însă şi mă înţeleg', spune Ramona.

Iată ce spune Ramona despre viața ei personală: „Îmi place foarte mult să călătoresc şi recent am descoperit plăcerea urcatului pe munte. De fapt, plăcere este un cuvânt prea sărac ca să poată descrie sentimentul pe care mi-l dau o cărare montană, tăcerea pădurii şi singurătatea. Deocamdată, nu am reuşit să fac multe trasee, însă această activitate este pe lista mea de priorităţi. În aceeaşi măsură îmi place să citesc, să merg la teatru, la muzee sau la concerte. Merg însă şi la bere cu prietenii”.

 

 

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton