Andreea & Cabral Ibacka: Secrete de cuplu

Publicat pe

Un urias si o blonda delicata. Un cuplu exotic, care traieste o poveste de iubire inceputa cu cinci ani in urma, cu despartiri si impacari, cu o casatorie ca in povesti si o filozofie de viata care poate servi drept model multora dintre noi.

 

Cabral si Andreea

 

Cabral („Povestiri de noapte' – Acasa TV) si Andreea Ibacka („Inima de tigan' – Acasa TV, postul care in februarie implineste 15 ani) s-au intors de curand de la Madrid, motiv pentru care i-am invitat la un shooting in pasi de flamenco. La sedinta foto, ne-am simtit insa mai degraba ca la Buenos Aires, asistand la un tango al pasiunii dintre cei doi indragostiti. I-am provocat asadar la o discutie despre iubire si romantism, dar si despre despartiri si crize in cuplu.

 

Dragilor, vine Valentines Day. Ce face un cuplu casatorit de doi ani intr-o astfel de situatie?

Andreea: Pentru noi e doar o alta zi de joi. O zi de care ne vom bucura impre­una, ca de fiecare zi, dar fara nicio legatura cu marketingul indragostitilor si nici cu faptul ca suntem casatoriti de 2 sau de 20 de ani.

Cabral: Un cuplu casatorit de doi ani, dar format de cinci, isi vede de-ale lui. Marketingul e bun, dar nu mereu…

V-ati intors recent de la Madrid. Mu­zee, galerii, spectacole sau cluburi si magazine?

A: Mai degraba plimbari, poze, relaxa­re, romantism. N-am alergat inspre toate obiectivele turistice si nici n-am plecat cu gandul la cumparaturi, dar a fost tare bine.

C: De data asta am spus ca avem nevo­ie de chill, zen si feng-shui, si asta am cautat. Stiu ca e mult mai spectaculos sa povestesti despre locuri incredibile, petreceri monstruoase si magazine scumpe, dar… nu se aplica.

Calatoriti mult. Sunteti genul de turisti care bifeaza obiective turistice sau genul de calatori care se bucura de tot ce descopera nepremeditat?

A: Si asa, si asa, depinde de situatie. De obicei, eu plec cu temele facute de acasa. Fac o lista de obiective turistice, un buget de cheltuiala, intreb unde e bine sa mancam si ce e de cumparat, dar nimic nu-i batut in cuie. Cand sun­tem in vacanta, planul se face din mers. In cunostinta de cauza, adevarat. In plus, de cateva ori ne-am confruntat cu situatii limita in vacanta, asa ca so­coteala de acasa n-a mai contat. La Lisabona am pierdut actele si aparatul foto, Cabral a avut febra 40 jumatate, iar la New York am „cazat' timp de o noapte geanta cu acte intr-un autobuz. Noroc ca am recuperat-o fix cu cateva minute inainte de a prinde avionul. Intr-un final, bine ca n-a fost mai grav si acum avem ce le povesti copiilor.

C: Ok, hai sa punem lucrurile drept in pagina: tocilara de soata isi face temele atunci cand ne pregatim de vacanta de zici ca da simultan BAC-ul, treapta I si a II-a, plus admiterea la facultate! Ea e cu ordinea: sa stie top 30 obiective im­portante in orasul vizitat, programul de lucru al obiectivelor respective, de unde se cumpara bilete si cat costa ele, cum se pot grupa obiectivele pe zone ale orasului, timpi de vizitare, oportunitati de fotografiere… si, crede-ma, criteriile continua si se complica si mai tare! Eu sunt cu haosul: sa ajungem acolo si vedem noi ce facem! Evident ca pana la urma stabilim o linie de mij­loc si o respectam…

 

Interviu de LUANA DANET

Foto: MARIUS BARAGAN

 

Urmareste aici un material video realizat la sedinta foto pentru VIVA!:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SdiXoPfWxEI[/youtube]

 

Interviu de Diana Sorescu

Video: Robert Hanciarec

 

Afla mai multe despre Andreea si Cabral Ibacka si secretele relatiei lor din noul numar al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter