Cristina Mihaela de la "Bravo, ai stil" face nunta în curând. Cum va arăta rochia ei de mireasă

Publicat pe

Cristina Mihaela vrea să facă pasul cel mare şi să se căsătorească. Vedeta de la Kanal D s-a gândit chiar şi cum va arăta în rochie de mireasă!

Cristina Mihaela Dorobanţu a fost invitată la Interviurile VIVA! unde ne-a povestit despre proiectul său de la „Bravo, ai stil”, dar şi despre viaţa de familie. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai, pe care îl ţine departe de ochii curioşilor. Cei doi au în plan să se căsătorească şi să facă copil.

„Chiar glumeam, am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă.

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)

Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.”, a spus Cristina Mihaela.

 

Cristina Mihaela Dorobanțu dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Bravo, ai stil”

Un nou sezon Bravo, ai stil, a inceput, la Kanal D, chiar în noaptea de Revelion! Al cincilea. Cu forțe proaspete și multe noutăți! Printre acestea se numără și Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a ocupat locul al doilea, în primul sezon și care, acum, joacă un rol decisiv. 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter