Ce salariu fabulos are Andreea Mantea pentru a prezenta emisiunea din Turcia. Fiul ei nu mai vrea să se întoarcă în România!

Publicat pe

În timp ce Andreea Mantea se plânge zilnic că îi este greu în Turcia și că ar vrea să filmeze în România, fiul ei se simte ca acasă pe pământ turcesc. David are deja o sumedenie de prieteni și nu are nicio problemă de acomodare.

Aflată la cel de-al doilea sezon „Puterea dragostei', Andreea Mantea simte deja că este plecată de o veșnicie din România, deși filmează doar de un an. Bruneta a cerut să i se mute emisiunea în București, însă oficialii turci au decis că este mai ieftin ca producția să se desfășoare în Turcia, existând deja acolo o casă special amenajată pentru concurenți.

Cu toate că prezentatoarea TV a invocat în repetate rânduri că revenirea în țară ar fi în mod special pentru fiul ei, David, cel mic pare că s-a acomodat fără probleme acolo. Micuțul care merge la o grădiniță particulară cu predare în limba engleză și-a făcut o sumedenie de prieteni și se simte mult mai bine decât în țara în care s-a născut. Cu atât mai mult cu cât tatăl lui, sportivul Cristian Mitrea vine să-l revadă ori de câte ori are ocazia, iar micuțul revine în România alături de mama lui în weekend-urile când aceasta are filmare pentru emisiunea „Se strigă darul'.

Ia 20.000 de euro să stea departe de casă

Sacrificiul Andreei este remunarat cu 20.000 de euro, onorariu doar pentru a prezenta emisiunea „Puterea dragostei', însă acest aspect nu o face pe brunetă să se plângă zilnic de faptul că trăiește pe meleaguri străine.

Ce salariu fabulos are Andreea Mantea pentru a prezenta emisiunea din Turcia. Fiul ei nu mai vrea să se întoarcă în România!Ce salariu fabulos are Andreea Mantea pentru a prezenta emisiunea din Turcia. Fiul ei nu mai vrea să se întoarcă în România!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter