Horoscopul sănătății pe 2020! Problemele de sănătate ale fiecărei zodii. Află de ce trebuie să te ferești!

Publicat pe

Toată lumea își dorește la început de an sănătate, 'că-i mai bună ca toate'. Însă astrele nu țin cont de preferințele noastre. Totul e scris în stele, inclusiv problemele de sănătate pe care cele 12 zodii le vor întâmpina în 2020.

Fără sănătate, absolut nimic pe această lume nu are sens, savoare sau bucurie. Așadar, horoscopul sănătății pe 2020 indică ce măsuri să iei în funcție de zodie pentru a trece cu bine anul și ce semne să iei în seamă. Iată sfaturile pentru cele 12 zodii, conform astrologului Cancan.

Berbec
În 2020, Berbecii vor avea parte de energie și vitalitate, dar și de un tonus fizic și psihic remarcabil. În schimb, sănătatea va avea fluctuații în plan mental. Astrlogul cancan.ro precizează că e important pentru sănătatea Berbecilor să-și găsească un echilibru interior și să funcționeze după un program bine stabilit.

Taur
Pentru Taur, 2020 este un an cu puternic impact în plan psihic. 2020 le va aduce acestor nativi o schimbare de mentalitate, o schimbare a valorilor, principiilor și credințelor după care se ghidează și acest aspect le va fi benefic pentru starea de spirit, vor simți cum evoluează.

Gemeni
Conform astrologului cancan.ro, în ciuda flexibilității native a Gemenilor, în 2020 vor da dovadă de încăpățânare. Pe principiul 'lasă că trece', pot ajunge să își agraveze pe parcurs anumite probleme de sănătate. Partea bună e că din luna mai vor începe să fie atenți la propria sănătate, datorită faptului că vor ajunge să se concentreze mai mult pe propria persoană.

Rac
2020 este un an plin de neprevăzut și provocări pentru nativul Rac, partea emoțională dovedindu-se o adevărată piatră de încercare. Racii vor trece prin momente de cumpănă și dezamăgiri în prima parte a anului, însă se va dovedi că toate aceste încercări au fost necesare pentru evoluție și vindecare, atât cea fizică, cât și emoțională.

Leu
2020 nu sună bine pentru Leu, dacă nu va lua măsuri în privința sănătății. De fapt, nativii din această zodie vor fi printre cei mai afectați în 2020 când vine vorba de probleme medicale. Afecțiunile cu care s-au confruntat în anul anterior riscă să revină și să se cronicizeze, iar prima parte a lui 2020 nu se anunță lină nici pe parte sentimentală. În a doua parte există riscul dezvoltării de probleme la sistemul osos.

Fecioară
Pentru Fecioare se anunță un 2020 extrem de bun în plan medical, fără probleme de sănătate serioase. Fecioarele pot sta liniștite la acest capitol, însă când vine vorba de sănătate niciodată nu e bine să te culci pe-o ureche. Spre finalul lui 2020, se impun unele modificări în ceea ce privește stilul de viață și alimentația.

Balanță
Chiar dacă 2020 se anunță generos la capitolul sănătate cu nativii din Balanță, aceștia vor avea, în schimb, parte de frământări. Prin urmare, se recomandă ca Balanța să acorde mai multă atenție introspecției și să aibă grijă la genul de oameni cu care alege să se încojoare, unii pot fi toxici.

Scorpion
2020 vine cu multă energie pentru Scorpion și cu o putere uriașă de muncă, așadar probleme majore de sănătate nu vor exista. În schimb, trebuie să acorde atenție sporită planului spiritual și să își asculte cu atenție propriile gânduri, trăiri și angoase. Sezonul cald va aduce cu sine o evoluție majoră la nivel personal.

Săgetător
E adevărat că anul 2020 nu va fi cel mai spectaculos în privința sănătății și cu siguranță nu la fel de bun ca 2019, având în vedere că Jupiter, marele benefic, a ieșit din semnul lor, notează astrologul Cancan. Totuși, nu va fi nici pe departe un an prost, Săgetătorii găsindu-și resursele de a face față greutăților și de a încheia anul pe poziție de forță.

Capricorn
Pe cât de energici vor fi în 2020, pe atât de mari vor fi provocările pentru nativii din zodia Capricornului. Acești nativi vor avea o aplecare majoră către propria persoană anul acesta, ceea ce implică, automat, o atenție sporită și asupra sănătății. Anul 2020 va fi favorabil pentru a lăsa în spate trecutul, pentru a vindeca traumele psihice și emoționale.

Vărsător
Anul 2020 nu va fi deloc ușor pentru nativii din Vărsător la capitolul sănătate, însă cu puțină atenție lucrurile se pot remedia. Temerile, angoasele, neliniștea din 2019 continuă și anul acesta, așadar se impune ca Vărsătorul să abordeze problema rațional. În acest demers va avea sprijinul lui Jupiter, Marele Benefic, un aliat fantastic în vindecare.

Pești
Deși este un an benefic în ceea ce privește sănătatea pentru Pești, nativii din această zodie sunt sfătuiți să nu facă excese deoarece reversul medaliei este crunt în 2020. Peștii sunt sfătuiți să lupte să-și vindece traumele emoționale, psihozele, obsesiile și depresiile din trecut, pentru că altfel vor somatiza și vor apărea probleme neplăcute de sănătate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter