Cum a ajuns Doinița Oancea actriță. A terminat Facultatea de Jurnalism și a avut chiar și o emisiune proprie

Publicat pe

Doinința Oancea a devenit cunoscută publicului o dată cu telenovela „Inimă de țigan' unde a interpretat-o pe Minodora, devenind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Deși pare făcută pentru actorie, în adolescență Doinița își dorea să devină jurnalistă.

În momentul de față este una dintre actrițele din noua generație, însă la bază, Doinița este jurnalistă cu acte în regulă. Chiar dacă imediat după terminarea facultății și-a dorit o carieră în domeniu și chiar și-a înființat propira firmă de PR, abia după câțiva ani, când nu se aștepta, s-a ivit un proiect care să aibă legătură cu domeniul studiat la Universitate. În pauza dintre seria telenovelei „Inimă de țigan' și serialul „O grămadă de caramele' bruneta a avut propria emisiune TV.

„Nu m-am dus în zona asta a jurnalismului. O singură dată a fost o chestie întâmplătoare, vezi tu cum Universul complotează, acum 3-4 ani am prezentat un matinal la Neptun TV. A fost prima și singura mea experiență de emisiune live, timp de două luni, pe o plajă. A fost foarte mișto, mi-a plăcut tare-tare, dar de atunci nu s-a mai ivit ocazia', ne-a povestit Doinința, completând că poate nu a ajutat-o nici faptul că nu este genul de persoană care să se autopropună sau să le ceară producătorilor de emisiuni să-i dea o șansă. „Nici nu mă duc să bat eu la ușă și să zic: „Bună ziua, nu vă supărați, mie mi-ar plăcea să fac asta. Ce ziceți?'. Eu sunt de părere că dacă e să fie pentru mine, vine'.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță. A terminat Facultatea de Jurnalism și a avut chiar și o emisiune proprieCum a ajuns Doinița Oancea actriță. A terminat Facultatea de Jurnalism și a avut chiar și o emisiune proprie
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter