Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"

Publicat pe

Celebrul masterchef Patrizia Paglieri scoate bani frumoși de la Antena 1, bruneta punându-și casa la dispoziție, în schimbul unei chirii bune, pentru filmările serialului „Sacrificiul”.

Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"

Italianca este de 20 de ani proprietara unei vile din Mogoșoaia, la care era pe punctul de a renunța. Practic, o scosese la vânzare pentru suma de 290.000 de euro. Nu a apucat să facă tranzacție, întrucât a primit oferta de a o închiria pe o perioadă de un an, imobilul urmând să găzduiască echipa de actori din serialul difuzat la Antena 1.

„Mă uit din cauza dorului de casă. Să văd dacă casa s-a schimbat, uitându-mă la televizor, mi se pare și mai frumoasă. Serialul „Sacrificiul” se filmează la mine de 6 luni, mai sunt încă 6 luni. Mă bucur tare mult pentru că locuința mea face parte dintr-un serial de televiziune. Îmi intră atât de multă lume în casă prin intermediul televizorului. E frumos!”, a declarat, pentru VIVA!, Patrizia Paglieri.

Bruneta recunoaște că în perioada asta mai trece pragul casei, dar nu pentru a se asigura că totul este în regulă acolo, ci pentru că și-a lăsat destule lucruri personale.  Prin urmare,  se intersează înainte când locuința este liberă, pentru nu deranja echipa de filmare.

„Cu cei de la Antena 1 sunt prietenă, sunt foarte ok, de multe ori îmi aduc aminte că am uitat ceva și atunci îi sun și îi întreb: „Când filmați? Să pot să vin să iau niște documente!” Și mă duc. Casa e perfectă, grădina e superbă, mai bine decât cu mine. E ok, nu e o sumă mare, nici mică chiria. Serialul se filmează în 2 vile, a mea e cea mai modestă. Cealaltă e mai scumpă. Casa mea are 600 mp și are 3000 mp de grădină. E prea mare pentru mine, de fapt. Mă bucur că am scăpat un an de curățenie și de tot. Asta a fost, înainte era și tata, mama, era altceva. E prima dată când am închiriat-o”, a adăugat ea. În prezent, vedeta locuiește cu chirie, într-o casă mai mică, de 150 mp, unde se simte excelent și care e mult mai ușor de întreținut.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter