Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"

Publicat pe

Celebrul masterchef Patrizia Paglieri scoate bani frumoși de la Antena 1, bruneta punându-și casa la dispoziție, în schimbul unei chirii bune, pentru filmările serialului „Sacrificiul”.

Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului "Sacrificiul": "Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!"

Italianca este de 20 de ani proprietara unei vile din Mogoșoaia, la care era pe punctul de a renunța. Practic, o scosese la vânzare pentru suma de 290.000 de euro. Nu a apucat să facă tranzacție, întrucât a primit oferta de a o închiria pe o perioadă de un an, imobilul urmând să găzduiască echipa de actori din serialul difuzat la Antena 1.

„Mă uit din cauza dorului de casă. Să văd dacă casa s-a schimbat, uitându-mă la televizor, mi se pare și mai frumoasă. Serialul „Sacrificiul” se filmează la mine de 6 luni, mai sunt încă 6 luni. Mă bucur tare mult pentru că locuința mea face parte dintr-un serial de televiziune. Îmi intră atât de multă lume în casă prin intermediul televizorului. E frumos!”, a declarat, pentru VIVA!, Patrizia Paglieri.

Bruneta recunoaște că în perioada asta mai trece pragul casei, dar nu pentru a se asigura că totul este în regulă acolo, ci pentru că și-a lăsat destule lucruri personale.  Prin urmare,  se intersează înainte când locuința este liberă, pentru nu deranja echipa de filmare.

„Cu cei de la Antena 1 sunt prietenă, sunt foarte ok, de multe ori îmi aduc aminte că am uitat ceva și atunci îi sun și îi întreb: „Când filmați? Să pot să vin să iau niște documente!” Și mă duc. Casa e perfectă, grădina e superbă, mai bine decât cu mine. E ok, nu e o sumă mare, nici mică chiria. Serialul se filmează în 2 vile, a mea e cea mai modestă. Cealaltă e mai scumpă. Casa mea are 600 mp și are 3000 mp de grădină. E prea mare pentru mine, de fapt. Mă bucur că am scăpat un an de curățenie și de tot. Asta a fost, înainte era și tata, mama, era altceva. E prima dată când am închiriat-o”, a adăugat ea. În prezent, vedeta locuiește cu chirie, într-o casă mai mică, de 150 mp, unde se simte excelent și care e mult mai ușor de întreținut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter