[VIDEO] Ethan Hawke despre rolul din Before Midnight

Publicat pe

Dacă te numeri printre fanii poveştii de dragoste începută în 1995 cu Before Sunset şi continuată în 2004 cu Before Sunrise, atunci cu siguranţă o să vrei să vezi şi ultima parte a acestei serii, Before Midnight, din 28 iunie pe marile ecrane. Ethan Hawke a venit la Bucureşti pentru premieră şi a vorbit despre rolul din acest film.

 

before-midnight

 

Ethan Hawke a venit la Bucureşti nu doar cu ocazia premierei ultimului său film, Before Midnight, ci şi pentru a încuraja investiţiile în educaţia timpurie a celor mai săraci copii din România, printr+un program al asociaţiei Asociaţia OvidiuRo, cofondată de Leslie Hawke, mama sa.
Înainte de proiecţia filmului, el a stat de vorbă cu presa despre rolul din film, implicarea în proiectul caritabil al mamei sale, a depănat amintiri din copilărie şi a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu mama sa, pe care o admiră enorm. Regizorul filmului, Richard Linklater, a fost şi el prezent la eveniment şi a povestit cum a început seria filmelor „Before… ”

 

Urmăriţi aici un material video cu Ethan Hawke si Richard Linklater de la premiera Before Midnight:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cViWVNstERk&list=UUMnFnvwY1UYzTFjCVqmGYIA[/youtube]

 

Video: Robert Hanciarec

Povestea de dragoste continuă: Ethan Hawke şi Julie Delpy în Before Midnight

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă