VIDEO Roberto Cavalli: “O rochie poate schimba viaţa unei femei”

Publicat pe

Să-i iei un interviu lui Roberto Cavalli la inaugurarea boutique-ului din Bucureşti a fost o adevărata aventură, dar am reuşit, aşa că vă prezentăm mesajul lengendarului designer pentru femeile din România.

 

Roberto Cavalli

 

După mai bine de o oră de aşteptare, o mare de blitz-uri s-a declanşat în momentul apariţiei lui Roberto Cavalli, însoţit de supermodelul Irina Shayk În momentul în care cei doi, după o sesiune de fotografii la panou, s-au îndreptat către intrarea în magazin, toţi posesorii acelor blitz-uri au început să alerge pe urmele lor. Plus vedetele dornice să-l cunoască şi să se fotografieze cu acest monstru sacru al modei internaţionale.

Roberto Cavalli s-a impus pe piaţa modei în anii ’70 şi a a ajuns astăzi  în fruntea unui imperiu care include, pe lângă creaţiile vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii şi o linie de jeanşi, ochelari de soare, bijuterii, parfu­muri sau băuturi alcoolice, vin şi votcă.

 

[FOTO] Vedete la inaugurarea Roberto Cavalli Boutique

 

La sfârşitul unei lupte de vreo jumătate de oră, timp în care Cavalli a fost literalmente asaltat de fotoreporteri şi jurnalişti, am reuşit să mă aflu, în sfârşit, faţă-n faţă cu el! Cu un zâmbet larg şi o atitudine super-relaxată, fără să renunţe la ochelarii săi de soare fumurii, Roberto Cavalli mi-a explicat de ce o rochie poate schimba viaţa unei femei!

 

Răspunsul îl aflaţi din înregistrarea video de mai jos:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IfF3sezuq94[/youtube]

 

Video: Robert Hanciarec

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă