Andreea Esca la VIVA! Party 2018: ”Nu este chiar atât de ușor să faci poze, deși lumea așa crede.”

Publicat pe de Oana Popoiag

În cei 19 ani de când are loc petrecerea VIVA!, Andreea Esca nu a lipsit decât o singură dată de la evenimentul nostru aniversar. Vedeta ne-a povestit despre prima ei ședință foto VIVA!, din anul 1999 și ne-a descris ce ținută a ales să poarte la VIVA! Party 2018.

Andreea este una dintre cele mai ocupate femei din televiziune, dar acest lucru nu a împiedicat-o ca an de an să ia parte la evenimentul monden al anului. 'Am lipsit, cred, la o singură petrecere VIVA! Când era prea departe! Eu sunt de la știri, proximitatea e foarte importantă pentru mine', ne-a povestit Andreea, care a ales o rochie Kinga Varga pentru VIVA! Party 2018.

Andreea Esca la VIVA! Party 2018

De asemenea, am aflat cum a fost la prima sa ședință foto pentru VIVA!, pe care a realizat-o alături de soțul său, Alexandre Eram, fix acum 19 ani: 'Prima noastră copertă pentru VIVA! a durat o zi întreagă. (…) A fost prima ședință foto în care am înțeles că nu este chiar atât de ușor să faci poze. (…) Toată lumea crede că faci câteva poze și gata, s-a terminat, dar atunci a durat o zi întreagă. Țin minte că îmi era foame, ne era rău și fotograful continua să facă poze.'

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Foto:Cristi Duminecioiu

Citește și:

Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter