Îți mai amintești cum arăta Anda Adam acum 10 ani? Indiciu: era complet naturală! Iată apariția ei din 2007 de la Viva Party!

Publicat pe

Formele voluptoase ale Andei Adam și corpul sculptat la sala de fitness i-au făcut pe mulți bărbați să suspine. Dar acum 10 ani artista nu arăta deloc așa: nu avea implanturi și era complet naturală.

În 2007, Anda Adam s-a numărat printre invitații de la petrecerea Viva și putem spune că era absolut diferită de cea pe care o știm astăzi. Nu avea implanturi mamare, nu avea acid hialuronic în buze și era mai plinuță, iar stilul vestimentar de atunci nu mai corespunde deloc cu cel de acum. În urmă cu 10 ani, Anda a venit la petrecere îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, colorată, până la genunchi, a purtat o pereche de pantofi portocalii în picioare, iar ținuta a fost completată de o geantă plic portocalie, un ceas mare, alb și un colier din mărgele negru.

În ceea ce privește coafura, probabil că apela și pe atunci la extensii pentru că avea părul lung, blond, iar tunsoarea era una la modă la acea vreme.

Câțiva ani mai târziu, în 2014, Anda este cu totul alta. A apelat la implaturile mamare, buzele erau mai groase, coafura este cu totul diferită, purtând părul drept și breton gros, iar rochia neagră și lungă o transformă într-o bombă sexy.

În 2007, Anda Adam și Victor Slav erau împreună de puțin timp, după ce s-au îndrăgostit pe platourile „Dansez pentru tine', în 2006, dar nu au venit împreună la petrecere. Cei doi s-au despărțit în 2012. Acum, Anda este căsătorită din anul 2015 cu Sorin Nicolescu. Cei doi au împreună o fetiță, Evelin.

Alexandra Popescu

Citește și:

Anda Adam a împlinit 37 de ani. Iată cum și-a sărbătorit ziua și cum surprins-o fiica ei!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter