E nebunesc! Ce a trebuit să facă Margot Robbie pentru a obține rolul din „Lupul de pe Wall Street”: „Ne-a lăsat mască pe toți!”

Publicat pe

Margot Robbie a devenit celebră după ce a interpretat rolul lui Naomi Lapaglia în „Lupul de pe Wall Street', însă pentru a obține acel rol, actrița a trebuit să facă ceva cu totul nebunesc pentru a-l impresiona pe regizorul Martin Scorsese.

Hai să fim serioși, ce bărbat care a văzut „Lupul de pe Wall Street' nu își amintește scena în care Margot apare goală complet în fața lui Leonardo DiCaprio și afișează un corp perfect. Ei bine, dacă încă aveți acea imagine în minte, gândiți-vă că Margot a trebuit să facă ceva de-a dreptul nebunesc pentru a-l convinge pe regizor că este perfectă pentru acel rol.

Martin Scorsese a povestit că, pentru a obține rolul lui Naomi, Margot a trebuit să îl atace de-a dreptul pe DiCaprio.

„Și-a câștigat rolul în „Lupul de pe Wall Street' în timpul primei noastre întâlniri, dându-i lui Leonardo DiCaprio o serie de palme peste față. A fost o improvizație care ne-a lăsat mască pe toți', a spus Scorsese.

De asemenea, Margot a povestit pentru Harpers Bazaar că a trebuit să dea tot ce e mai bun pentru a juca alături de unul dintre cei mai buni regizori din istorie și alături de actori faimoși.

„În capul meu era ceva de genu Așa că am început să țip, iar el s-a întors la mine. Era foarte speriat. Abia puteam ține pasul. Apoi el a terminat prin a-mi spune M-am apropiat de fața lui și eram ceva de genu Dar am avut un „clic' așa că l-am lovit peste față, iar mai apoi am strigat ceea ce nu era scris în scenariu. Atunci s-a așternut o liniște înmormântală în cameră, iar eu am înghețat', a povestit Margot Robbie.

Se pare că DiCaprio nu a fost deranjat, așa că i-a spus acesteia să îl lovească din nou.

După rolul memorabil din „Lupul de pe Wall Street', Margot s-a mai remarcat și alături de Will Smith în filmul „Focus', dar și în rolul lui Harley Quinn în „Suicide Squad'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Actriţa Margot Robbie s-a căsătorit în secret

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter