Mădălin Ionescu, pentru prima dată la petrecerea VIVA!. Motivul pentru care anii trecuţi a lipsit

Publicat pe

Mădălin Ionescu, pentru prima dată la petrecerea VIVA!. Împreună cu soţia sa, Cristina Şişcanu, fostul prezentator TV a spus DA invitaţiei noastre la VIVA! Party 2018. Ne-a explicat în exclusivitate ce înseamnă pentru el VIVA! şi ce amintiri îl leagă de revistă! Culmea, anii trecuţi a lipsit!

Fostul prezentator TV a participat acum, în 2018, la grandioasa petrecere aniversară VIVA! 19 ani. În trecut, Mădălin Ionescu nu a călcat pe covorul roşu, nu a onorat invitaţia. A avut motive serioase.

„Puţine lucruri mai durează 19 ani în România, ceea ce înseamnă că sunteţi deja un brand. Sunteţi de mult timp, dar aţi confirmat. Vă dorim cât mai mulţi ani. E o perioadă specială pentru presă şi VIVA! rămâne în continuare un reper. (…) Nu nici nu îmi mai aduc aminte să fi venit (n.r. la petrecerea VIVA!), cred că este pentru prima oară.”, ne-a declarat exclusiv Mădălin Ionescu.

Cristina Şişcanu a completat spusele partenerului său.

„De fiecare dată când a avut loc petrecerea, Mădălin a venit mai rar, pentru că el era în direct, de obicei seara. De fapt, el nu a mai venit. De multe ori, emisiunile pe care le modera făceau transmisii live de la petrecere, eu mă aflam pe aici.”, a spus Cristina.

 

Acasă la Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu

După 16 ani de televiziune, Mădălin Ionescu a decis să ia o pauză, pentru a petrece timp cu familia sa. Iată cum arată viața unui tătic implicat și a soției sale, tot mai cunoscută publicului de când o fotografie cu ea alăptând a stârnit atâtea controverse.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter