Cei mai sexy bărbați din sport s-au întâlnit la un eveniment monden

Publicat pe
Cei mai sexy bărbați din sport s-au întâlnit la un eveniment mondenCei mai sexy bărbați din sport s-au întâlnit la un eveniment monden

În jur de 100 de bărbați au luat parte la lansarea noii colecții de bijuterii a Malvinei Cservenschi, un eveniment cu dresscode Black Tie, la care aceștia au venit îmbrăcați la patru ace. Intră în galeria foto să vezi cei mai sexy bărbați din sport într-o ipostază rară: purtând costum.

Rar avem ocazia să vedem cei mai sexy bărbați din sport îmbrăcați la patru ace. Iată că Horia Tecău, Bogdan Stelea, Andrei Pavel și mulți alți bărbați din diferite domenii ne-au oferit recent ocazia de a-i admira în respectiva ipostază. Acest lucru s-a întâmplat la începutul weekendului trecut, când Malvina Cservenschi a lansat prima sa colecție de bijuterii pentru bărbați, Malvensky Man, ocazie cu care a dat o petrecere exclusivistă, unde a luat parte toată lumea bună a Bucureștiului.

Cei mai sexy bărbați din sport, la același eveniment

 Una dintre cele mai elegante apariții ale serii, Horia Tecău este pe ultima sută de metri cu recuperarea în urma accidentării care l-a pus pe tușă de circa două luni. Îmbrăcat la patru ace, tenismenul a afișat un look nou: acesta și-a lăsat barbă și, conform propriilor declarații, opt din zece persoane i-au spus că îi stă mai bine așa.

Un alt invitat celebru din sport a fost Bogdan Stelea. Deși nu se dă în vânt după evenimente mondene, fostul portar al Generației de Aur nu a putut refuza invitația bunei sale prietene, Malvina. La 50 de ani, sportivul nu-și trădează vârsta și face tot ce poate pentru a se menține în formă, dar ne-a declarat că nu se simte câtuși de puțin flatat de comparația cu mult mai celebrul Arnold, nickname pe care l-a 'căpătat„ cu multă vreme în urmă.

Ilie Dumitrescu Jr. nu este sportiv, ci actor, dar îi calcă pe urme la aspectul fizic faimosului său tată. Tânărul a venit la eveniment împreună cu doi prieteni, profitând de o scurtă vizită în România. Ilie Jr, care s-a remarcat prin prestația sa din filmul 'Un pas în urma serafimilor',  locuiește de doi ani la Londra, unde urmează cursurile unei facultăți de actorie.

Între cei 100 de bărbați invitați la eveniment a fost și un om de știință, Pier Paolo Piergentili, acesta fiind imaginea colecției de bijuterii pentru bărbați. Pier este cercetător istoric în cadrul arhivei secrete a Vaticanului, pasionat de muzică și dans, dar și profesor de clarinet și dansator de muzică latină.

Cel mai tânăr reprezentant al sexului opus prezent la eveniment a fost fiul Andreei Berecleanu, Petru, în vârstă de 11 ani. Petru a marcat astfel prima lui apariție la un eveniment monden, alături de celebra sa mamă și, după cum ne-a povestit, i-a plăcut foarte mult atmosfera. Imediat după lansare, Andreea și Petru au plecat la un restaurant să ia masa în familie, tradiție pe care o respectă în fiecare vineri.

Foto: PR, Dumitru Angelescu

Citește și:

Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep chiar înainte de finala Roland Garros: 'Simona nu are nevoie de sfaturile nimănui'

Cătălin Botezatu, despre ţinuta Simonei Halep de la Roland Garros. Ce sfaturi îi dă sportivei

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter