Top 3 zodii care suferă mult după o despărțire

Publicat pe

Top 3 zodii care suferă mult după o despărțire. Despărțirile fac parte din viețile oamenilor și sunt de cele mai multe ori dureroase. Dacă unii reușesc să treacă mai ușor peste aceste etape, fie că sunt mai puternici sau apelează la ajutorul cuiva, alții suferă foarte mult după separare. Iată care sunt cele trei zodii care depășesc cu greu această situație neplăcută!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Top 3 zodii care suferă mult după o despărțire. Despărțirea de cineva drag ne poate afecta profund. Dacă nu știm cum să gestionăm situația delicată, e posibil ca aceasta să-și pună puternic amprenta asupra părții sentimentale. Trei dintre zodii trec cu greu peste o separare. În loc să se afunde în melancolie, ar trebui să ceară ajutor. La un moment dat, Soarele va răsări din nou pe strada lor.

Citește și: Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021.Cum sunt afectate zodiile

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Citește și: 3 zodii care nu au încredere în ele.Sunt cei mai sensibili

Top 3 zodii care suferă mult după o despărțire. Rac

Racii se simt doborâți, din punct de vedere moral, după orice despărțire. Trecutul îi bântuie și în loc să se motiveze, se descurajează singuri. Cred că viața lor nu va mai arăta niciodată la fel fără persoana respectivă, iar astea le scade încrederea de sine.

În loc să treacă mai departe și să închidă acel capitol, se chinuie să găsească o cale de împăcare. Decât să-și piardă timpul, ar trebui să apeleze fie la ajutor specializat, fie la un prieten. Asta îi va ajuta să se vindece. Trebuie doar să-și deschidă sufletul în fața cuiva.

Top 3 zodii care suferă mult după o despărțire. Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru latura lor pasională. Le place să-și trăiască viața la intensitate maximă și pun suflet în tot ceea ce fac. Despărțirea poate reprezenta pentru ei o mare decepție și singurătatea îi sperie.

În loc să caute „vinovatul' din fosta relație, ar trebuie să privească cu ochii larg deschiși către viitor. Dacă ar avea puțin mai multă încredere în ei, vor vedea că prin calitățile lor pot intra oricând în grațiile altcuiva. La fel ca în cazul Racilor, Scorpionii ar putea să se confeseze în fața cuiva drag, despre care știu că vor să-i ajute cu adevărat.

Top 3 zodii care suferă mult după despărțire. Pești

În general, nativii din zodia Pești sunt firi sensibile. Trec destul de greu peste o despărțire, pentru că s-au implicat foarte mult în relația cu persoana iubită. Se vor simți dezamăgiți și se vor învinovăți singuri, de cele mai multe ori fără motiv.

Nu ar trebui să se aventureze imediat către o nouă relație, pentru că e nevoie de timp până ce rănile se vor vindeca definitiv. Pentru a uita de trecut, ar putea să-și concentreze mai mult atenția fie asupra muncii, fie asupra hobby-urilor. Ulterior, vor găsi într-un final persoana potrivită, care să-i facă să se simtă suficient de apreciați.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter