4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat

Publicat pe

4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat. Atunci când o relație nu funcționează, intenționăm să îi învinovățim pe foștii parteneri pentru asta. Cu toate astea, trebuie să fie înțeles faptul că nu există compatibilitate în cuplu, și fiecare trebuie să meargă pe drumul său. Sunt patru zodii care au tendința să dea vina pe fostul iubit pentru faptul că relația lor nu a funcționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Relațiile funcționează atâta timp cât există iubire și chimie, dar atunci când aceste două lucruri nu mai sunt prezente, relația ajunge la final. Sunt câteva zodii care, imediat după ce trec printr-o despărțire dureroasă, îi învinovățește pe foștii parteneri pentru despărțire.

4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat. Taur

Taurii sunt persoane de încredere și fideli, dar atitudinea lor se va schimba radical atunci când sunt mințiți de parteneri. Atunci când trec printr-o dezamăgire, aceștia nu își exteriorizează emoțiile și se îndepărtează o perioadă de persoanele dragi. Nativii din zodia Taur nu vor considera niciodată că au greșit în relație, si vor da vina pe fostul iubit.

Citește și: 4 zodii care nu pot fi înșelate.Nimic nu le scapă

Citește și: 3 zodii care vor avea succes în luna mai.Vor avea o perioadă înfloritoare

Citește și: Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani:„Eu nu l-am scos în față'

Citește și: Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tătă a doua oară:”O parte din…”

Rac

Nativii din zodia Rac preferă să păstreze o relație apropiată cu foștii iubiți. Cu toate astea, această legătura poate deveni problematică dacă nu sunt suficienți de maturi din punct de vedere emoțional. Când ajung în această situație, este clar să spere să primească răspunsurile pe care le așteaptă cu privire la ceea ce a mers prost în relație.

Gemeni

Gemenii își învinovățesc deseori partenerii. Consideră că ei nu au greșit cu nimic și că au depus mult prea multe eforturi pentru ca relația să funcționeze și că nu au fost apreciați. Deși li se spune că au avut o parte din vină, aceștia refuză cu vehemență să creadă acest lucru.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt fermecători și extrme de atenti la nevoile partenerilor. Aceștia au grijă să îi răsfețe cu pe partenerii lor cu cele mai extravagante cadouri. Dar, atunci când sunt dezamăgiți, le vor spune apropiaților cât de mult suferă și că regretă relația. Din acest motiv, e nevoie de o comunicare onestă în cuplu, astfel încât partenerii să spună atunci când nu se mai simt fericiti împreună.

Sursa: Elle

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter