4 zodii predispuse să aibă relații eșuate

Publicat pe

4 zodii care sunt predispuse să aibă relații eșuate. Cu siguranță fiecare dintre noi a trecut prin câteva decepții în dragoste, întrebându-ne cu ce am greșit sau care a fost problema în relație. Atunci când relațiile nu durează mai mult de câteva luni, trebuie să te gândești că există un motiv important. Potrivit astrologiei, sunt câteva zodii care au cele mai mari șanse să aibă parte de relații eșuate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Potrivit astrologiei, sunt câteva zodii care au cele mai mari șanse să aibă parte de relații eșuate. Dacă ai avut parte de experiențe asemănătoare, trebuie să știi că nu este vina ta pentru toate suferințele pe plan amoros. Iată care sunt cele 4 zodii care au șanse să aibă relații eșuate.

4 zodii care sunt predispuse să aibă relații eșuate. Rac

Nativii din zodia Rac sunt extem de dificili într-o relație, iar indiferent de eforturile pe care le depun sau de cât de bine ar încerca să se simtă lângă partenerii lor, relația se va sfârșit în cele din urmă. Acest lucru nu are legătură cu cei implicați, ci mai degrabă că nu sunt hotărâți în ceea ce privește așteptările pe care le-ar avea de la persoana iubită.

Citește și: Anul Nou chinezesc.Ce se schimbă în anul Tigrului de Apă, de la 1 februarie 2022

Citește și: 5 zodii alături de care poți avea o căsnicie dificilă sau sortită eșecului

Citește și; Bianca Drăgușanu și-a făcut încă o intervenție estetică la buze:„Procedeul e de durată'

Citește și: Cine este Carmen Tănase.A rămas văduvă de tânără

Fecioară

Spre surprinderea multora, fecioarele sunt predispuse să aibă parte de relații eșuate, iar motivul este faptul că acestea caută perfecțiunea, chiar și într-o relație de cuplu. Pentru nativii din zodia Fecioară. o greșeală făcută de partenerii lor este suficientă pentru a-și pierde interesul.

Taur

Taurii au și ei probleme pe plan sentimental. În timp ce încearcă să-și facă fericiti partenerii, de multe ori totul se sfârșește cu o mare dezamăgire peste care vor trece extrem de greu. Indiferent de ceea ce ar face, persoana cu care sunt într-o relație nu va fi mulțumită de eforturilor lor, motiv pentru care preferă să pună punct.

Scorpion

Scorpionii nu stau prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de o relație. După câteva luni de relație, aceștia ajung să nu se mai simtă bine într-o relație. Scorpionii tind să se gândească foarte mult la defectele partenerilor și consideră că merită pe cineva mai bun. Astfel, scorpionii au parte de multe relații eșuate.

Sursa: Elle

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter