Cum poți evita o amendă de 2500 de lei dacă mergi la târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Publicat pe

Din păcate, o vizită la târgul de Crăciun din Drumul Taberei, București, se poate lăsa cu „cheltuieli” de 2.500 de lei. Primăria Sectorului 6 îi atenționează pe toți cei care vor să se bucure de un ceai cald și o turtă dulce la târgul de Crăciun din Drumul Taberei că trebuie să-și lase mașina acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drumul Taberei nu face excepție și întâmpină aceeași problemă a locurilor de parcare ca în tot Bucureștiul. Mai cu seamă în această perioadă, cartierul devine neîncăpător pentru toți vizitatorii târgului de Crăciun din Capitală sau chiar și din alte orașe. Prin urmare, Primăria Sectorului 6 a aplicat amenzi șoferilor care nu au parcat regulamentar.

Cum poți evita o amendă de 2500 de lei dacă mergi la târgul de Crăciun din Drumul TabereiCum poți evita o amendă de 2500 de lei dacă mergi la târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Mesajul Primăriei Sector 6 pentru cei care vin la târgul de Crăciun din Drumul Taberei

„Un sigur lucru trebuie avut în vedere: transportul până la destinație! Lăsați mașinile acasă! Nu sunt locuri de parcare suficiente în zonă, iar cine încalcă regulile este aspru sancționat!

În Sectorul 6, nu se parchează pe spațiul verde! 

Este important de știut pentru cei care locuiesc în alte zone ale Capitalei și chiar în alte județe și vin la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei”, se arată într-un comunicat de presă, transmis de Primăria sectorului 6.

Amenda, în acest caz, este cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei, în funcție de masa autovehiculului.

„Polițiștii locali o aplică. Au făcut-o și în primele trei zile de West Side Christmas Market, când mulți nu au ținut cont de recomandarea de a folosi mijloacele de transport în comun și au parcat pe oriunde: pe spațiul verde, pe carosabil, pe trecerile de pietoni, pe trotuare și chiar în stațiile STB”, se arată în comunicatul de presă.

Citește și: De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu:„N-aș mai crede-o niciodată’

Citește și: Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința a fost contestată

Citește și:Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și:Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere:„Îți mulțumesc că m-ai facut mamă’

Primarul Ciprian Ciucu: „Se ajunge mult mai bine cu transportul public”

Și primarul sectorul 6, Ciprian Ciucu, face apel către vizitatorii care vor merge la Târgul de Crăciun, în ce priveşte transportul.

„Fac apel la vizitatorii târgului să vină cu metroul, deoarece există stație fix la Parcul Drumul Taberei, cu tramvaiul 41, care lasă călătorii în buza parcului, sau cu autobuzele și troleibuzele. 

Cei care aleg să vină cu mașina personală trebuie să știe că, dincolo de faptul că vor aglomera zona, vor pierde mai mult timp în trafic și vor avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la târg. Locurile de parcare publice sunt limitate în zonă, iar cele rezidențiale sunt deja atribuite.

La astfel de evenimente, peste tot în lume, se ajunge mult mai bine cu transportul public!

În sectorul 6, Poliția Locală are toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde, ceea ce au aflat deja vizitatorii din afara Sectorului 6, neobișnuiți cu acest lucru în sectoarele sau localitățile lor”, a transmis edilul, citat de Antena 3.

Ce program este la târgul de Crăciun din Drumul Taberei

„West Side Christmas Market” este deschis de luni până vineri, între orele 12:00 și 22:00. 

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul de Crăciun din Drumul Taberei va fi deschis între orele 12:00 și 23:00. Accesul este gratuit.

Până pe 27 decembrie, vizitatorii vor avea parte de ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, dar şi de alte experienţe magice.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter