Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința a fost contestată

Publicat pe

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Lidia Buble a fost condamnată recent la un an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Iată însă că sentința a fost contestată și există chiar și posibilitatea ca artista să primească o condamnare cu executare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Pe 17 noiembrie, Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Cu un an în urmă, artista a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, pentru că ar fi mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Recent, sentința a fost contestată și nu este exclus ca artista să primească o condamnare cu executare.

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința a fost contestatăLidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Sentința a fost contestată

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare

Lidia Buble va ajunge din nou în fața judecătorilor, deoarece sentința din dosarul în care a fost condamnată la un an de închisoare pentru dare de mită a fost atacată, notează spynews.ro. Sentința ar putea fi schimbată, iar artista ar putea primi chiar pedeapsă cu executare.

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat fericita veste

Citește și: Când începe „Survivor România 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani', este decizia atacată. În perioada termenului de supraveghere, Lidia Buble va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

Artista a încercat să mituiască doi polițiști

În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, Lidia Buble a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Capitală. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel’.

Lidia Buble nu avea bani la ea atunci când a oprit-o Poliția, așa că polițistul și colega lui de echipaj au condus-o pe Lidia Buble până acasă, de unde aceasta și-a luat cardul și de acolo până la un bancomat, de unde a scos 900 de lei.

Anchetatorii au intrat pe fir chiar în timp ce se negocia șpaga, fiindcă Lidia Buble l-a sunat, de față cu polițiștii, ca să îi ceară un sfat, pe un prieten, care, fără să știe, era ascultat de DIICOT într-un dosar legat de siguranța națională.

Sentința a fost comunicată pe 17 noiembrie 2022, artista fiind condamnată la un an de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter