Bărbatul Balanță - cum să îl ții aproape. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Publicat pe

Bărbatul Balanță este incredibil de fermecător, distractiv, inteligent – dar în cele din urmă, extrem de greu de citit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Despre bărbatul Balanță

Bărbații Balanță, în general, nu stau niciodată mult timp în relații și tind să schimbe partenerele, carierele și prietenii.

Angajamentul de a se cunoaște pe sine și de a atinge echilibrul în propria sa viață poate crea o personalitate care nu este văzută în mod obișnuit la acest semn: adevăratul echilibru mental, emoțional, fizic și spiritual.

 Fără această dedicație de a se concentra asupra echilibrului intern, bărbații Balanță se pot clătina înainte și înapoi de la o extremă la alta, ca un balansoar.

Zodia Balanței începe pe data de 22 septembrie și se încheie pe 20 octombrie.

Fiind singurul semn zodiacal reprezentat de un obiect neînsuflețit, poate fi greu să ne amintim că un bărbat Balanță este doar om și că uneori îi este greu să se conecteze la propria umanitate.

Bărbatul Balanță – dragoste și sexualitate

Un romantic fără speranță, motiv pentru care poate fi greu pentru partenerii săi să se ridice la înălțimea piedestalelor înalte pe care iubește să le impună.

Lecțiile vieții reale sunt dezgustătoare pentru acest visător. Deciziile pot fi dificile pentru un bărbat Balanță, care se teme în mod constant să greșească și să se angajeze pe termen lung unui partener care în cele din urmă își va dezvălui inevitabilele defecte.

Din acest motiv, bărbații Balanță au obiceiul de a fi cu mai mulți oameni deodată – de multe ori fără să-și dea seama ce fac. O conexiune artistică sau mentală poate aluneca cu ușurință în flirt sau într-o aventură emoțională.

Deoarece multe dintre acestea sunt realizate online și sunt de obicei la distanță, majoritatea legăturilor sale trecătoare nu sunt niciodată consumate fizic.

Bărbatul Balanță urăște să fie singur și se teme să aibă de-a face cu el însuși și cu propriile sale motivații și emoții mai profunde; astfel, el se îndreaptă spre distracțiile cu mai mulți parteneri pentru a-și ține proprii demoni la distanță. 

Când este într-o relație stabilă, un bărbat Balanță poate fi un vis total: un iubit atent, care te va flata cu complimente și gesturi de profundă apreciere pentru tot ceea ce îi reprezinți. 

Atât timp cât își poate rezolva propriul conflict intern între o dorință pasională de libertate și un dor natural de parteneriat, căsătoria poate rezista ca o adevărată uniune durabilă.

Dacă poate fi sincer cu el însuși și sincer cu persoana iubită, romantismul cu acest minunat semn aerian poate fi o fantezie.

Personalitățile Balanței doresc echilibrul și armonia mai presus de orice și se vor simți inconfortabili, cu excepția cazului în care totul din zona lor personală este perfect simetric. 

Dacă partenerul tău Balanță vine acasă și descoperă că ai mutat toată mobila, își va ieși din minți.

Viața cu un bărbat Balanță

Mizeria și dezordinea jignesc bărbații Balanți conduși de Venus, care iubesc frumusețea și aspectul. Dacă gătești cina în bucătăria lui, curăță în timp ce o faci și nu lăsa o grămadă de vase în chiuvetă până a doua zi – în caz contrar, acești oameni foarte calmi de altfel pot să fie iritați.

Faima și notorietatea le vine în mod firesc acestor bărbați care își pot construi cariere pe baza farmecului și a aspectului lor și cu atât mai mult dacă au talentul brut și profită de el. 

Buni cu cuvintele, fluxul și improvizația, bărbații Balanță strălucesc atunci când sunt orientați spre actorie sau muzică. Toată lumea este o scenă pentru acești bărbați fermecători, cărora le place să aibă toate privirile asupra lor.

Atâta timp cât există un mesaj și un sens în spatele fațadei, un bărbat Balanță are șansa de a fi mai mult decât un star.

Trăsătura de indecizie a Balanțelor înseamnă că tind să oscileze între trei sau mai multe vocații, ceea ce ar putea face ca acest om să pară un om al tuturor meseriilor. 

Bărbatul Balanță – compatibilități 

Săgetător și Balanță 

Acest semn de foc poate crea o legătură emoțională cu Balanța pe care nici un alt semn stelar nu o poate face. Săgetătorul împărtășește aceleași cauze și idealuri umanitare ca și Balanța.

Acest cuplu este în mod natural afectuos și iubitor. De fapt, Balanței îi este ușor să se deschidă către Săgetător, deoarece acest semn poate fi de încredere.

În ciuda faptului că este un semn de foc, Săgetătorul nu este predispus la manifestări melodramatice. Acest semn este la fel de calm și adunat ca Balanța. Săgetătorul și Balanța împărtășesc aceleași valori, pot comunica eficient, au grijă unul de celălalt și au un nivel ridicat de încredere.

Gemeni și Balanță

Balanța și Gemenii se înțeleg. Aceste semne de aer înrudite se vor fascina și se vor încânta reciproc. Vor putea să se conecteze și să dezbată subiecte. Dacă se vor certa, nu vor fi indiferenți și reci. Aceste semne vor vorbi rapid despre conflict și îl vor rezolva.

Citește și: Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

Au multe lucruri în comun, inclusiv călătoritul și viața socială activă. Gemenii adoră să fie centrul atenției, în timp ce Balanța este gazda supremă.

Această pereche se completează reciproc cu aspectele duale ale personalității lor. Balanța înțelege fețele opuse ale Gemenilor, în timp ce Gemenii apreciază nevoia Balanței de echilibru.

Vărsător și Balanța 

S-ar putea să dureze mult timp pentru ca Balanța și Vărsătorul să se conecteze, dar atunci când o vor face se întâmplă ca o explozie.

Vărsătorul este unul dintre cele mai de încredere semne stelare și, de asemenea, foarte sincer. Deci, dacă cineva poate câștiga încrederea Balanței, acela este Vărsătorul.

Sexual sunt extrem de compatibile. De obicei, Vărsătorul poate fi destul de detașat și distanțat atunci când vine vorba de aspectele fizice ale iubirii. Dar Balanța poate scoate la iveală această latură intimă în Vărsători.

Berbec și Balanță

Cel mai bun partener al Balanței este Berbecul, dar va trebui să existe unele compromisuri între Balanță și Berbec pentru ca această relație să funcționeze. Berbecul este un lider natural. Este primul semn al zodiacului și crede că știe totul. Balanța este al șaptelea semn și știe că lucrurile nu sunt alb-negru.

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Dacă Berbecul stăruitor poate asculta opiniile motivate ale Balanței, ei au posibilitatea să formeze un cuplu puternic. Balanța este un jucător de echipă, în timp ce Berbecul preferă să conducă singur și din față.

Cu toate acestea, Balanța rezolvă problemele și poate face ca visele Berbecului să se întâmple cu adevărat. Ar fi înțelept să o asculte.

Sursa foto: Shutterstock

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter