Bărbatul Gemeni - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Publicat pe

Entuziast, fermecător și inteligent, bărbatul Gemeni se pricepe la aproape orice și poate face pe oricine să râdă. Este foarte prietenos și comunicativ, iar uneori aceste lucruri pot fi percepute drept flirt. 

Zodia Gemeni începe pe 22 mai și se încheie pe 22 iunie

Cum este bărbatul Gemeni

Gemenii se numără printre intelectualii zodiacului, cunoscuți pentru istețimea, curiozitatea și comunicarea lor excelentă. Întotdeauna curioși și adesea perspicace, sunt în mod obișnuit fascinanți cunosc o mulțime de lucruri. 

Foarte adaptabili, bărbații gemeni sunt gânditori și vorbitori rapizi, de multe ori capabili să intre în capul altor oameni în timp ce discută aproape orice. Datorită acestui fapt, bărbatul Gemeni este probabil să se priceapă la flirt și va fi foarte greu de învins într-o ceartă!

A fi atât de perspicace vine cu un preț. Totul are mai multe laturi și adesea menținerea unui punct de vedere fix este rețeta rapidă către haos. 

În timp ce zodia gemenilor este adesea văzută ca fiind cu două fețe, acest aspect este discutabil.

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Nimic nu este simplu pentru bărbatul Gemeni și poate fi adesea atât de îngropat în detalii încât nu poate vedea imaginea de ansamblu. 

Ca și în cazul altor semne extrem de intelectuale, prețul plătit pentru puterea sa mentală este o relativă lipsă de emoție și o toleranță foarte mică la plictiseală. Gândește prea mult și simte prea puțin, ceea ce are unele consecințe în multe aspecte ale vieții sale.

Dinamic și captivant, se plictisește ușor și vrea varietate în toate lucrurile. Probabil are mai multe interese, pasiuni și hobby-uri.

Cum e bărbatul Gemeni în pat?

Bărbatul Gemeni apreciază varietatea și este o alegere bună cu care să experimentezi. El va prefera ca sexul să fie oarecum imprevizibil sau variat. Pe termen lung, aceasta poate fi o provocare.

Un lucru de știut este că, în anumite privințe, îi place mai mult teoria decât practica și are o imaginație bună. Este mai importantă stimularea mentală mai mult decât cea fizică.

Cât de loial este un bărbat Gemeni?

Bărbații Gemeni au o reputație proastă în acest domeniu, legată de plictiseala pe care o experimentează în relații. Acesta nu este un semn cu care vrei să împărtășești totul. Fii cât se poate de misterioasă și profundă. Gemenii vor aprecia indirect o astfel de femeie. 

Cum să înțelegi bărbatul Gemeni

Gemenii vor avea propriile sale trăsături de personalitate unice. Cea mai bună abordare este să fii profund, misterios și interesant, fără a avea prea multă nevoie de el din punct de vedere emoțional.

 Dacă îl poți face să ghicească și să-i oferi multă libertate, vei vedea că acest lucru va fi răsplătit. În mod ideal ar trebui să ai propriile interese și să fii suficient de spontană pentru a-l surprinde ocazional.

Compatibilități bărbatul Gemeni 

Gemeni și Berbec

Bărbatul Gemeni și femeia Berbec fac o pereche bună. Împărtășind caracteristici comune, ambele semne se bucură să de relație, dar și de timpul petrecut separat ori cu prietenii, adoră să facă excursii aventuroase și să discute orice.

Datorită interesului imens al Gemenilor de a explora și lumea exterioară, Berbecul va fi atras de acest aspect. Ambele zodii sunt independente și fără griji; astfel, ei respectă spațiul privat unul altuia, în timp ce își fac încă suficient timp pentru a petrece împreună.

Dacă femeia Berbec continuă să vină cu idei, bărbatul Gemeni și perspectiva sa obiectivă o vor ajuta să le formuleze ordonat.

Extrem de onestă și spontană, această femeie se potrivește bine cu corectitudinea Gemenilor. Cu toate acestea, uneori îl găsește un pic conflictual. În ciuda compatibilității ridicate a acestei perechi, șansa ambelor zodii să clădească o relație serioasă este dificilă – fidelitatea lui este pusă la îndoială, iar comportamentul ei cochet poate să-l streseze.

Femeii Berbec nu-i place faptul că bărbatul Gemeni e în căutare de distracție tot timpul

Gemeni și Leu 

Când ambii sunt împreună, vor forma o relație jucăușă, fascinantă. Bărbatul Gemeni se naște cu versatilitate, flexibilitate, îndrăzneală și o atitudine relaxată – acestea sunt calități care atrag femeia Leu către el. 

Citește și: Femeia Taur – caracteristici, trăsături și compatibilitate

Pe de altă parte, se simte captivat de farmecul său irezistibil, de atitudinea încrezătoare în sine și de gesturile romantice.

Aceste două zodii iubesc aventurile distractive, interesante. Când vine vorba de flirt, nimeni nu îi poate învinge pe Gemeni și Leu.

Abilitatea sa de gândire rapidă, abordarea practică și compusă o fac pe femeia Leu să se îndrăgostească de bărbatul Gemeni. El nu este genul care se deschide cu ușurință în fața nimănui, în timp ce ea nu ezită să-și exprime pasiunea și orice lucru care îi trece în cap.

Bărbatul Gemeni este adaptabil, în timp ce femela Leu are nevoie de timp pentru schimbări. El este schimbător și nu-i pasă prea mult de ceea ce se întâmplă în jurul său. Între timp, ea iubește atenția și vrea să fie cea care stabilește ritmul.

Dacă bărbatul Gemeni și femeia Leu se află într-o relație stabilă, ei pot face ca aceasta să dureze pe termen lung. Având multe lucruri în comun, știu să se satisfacă și nu se vor plictisi unul de celălalt.

Gemeni și Balanță 

Ambele sunt semne de aer, dar au natura și abordarea diferită. Considerate ca o combinație echilibrată, ei pot rămâne mult timp împreună. În timp ce bărbatul Gemeni se simte atras de farmecele femeii Balanță, ea este impresionată de intelectul, simțul umorului și entuziasmul lui. 

Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii și Balanța sunt cele mai raționale și observă situația din diferite unghiuri, astfel încât abia dacă se întâmplă conflicte sau certuri între ele. Există întotdeauna un sentiment de echilibru ori de câte ori sunt împreună.

Sunt, de asemenea, maeștri în flirt. Uneori, bărbatul Gemeni este frustrat de Balanță, deoarece tinde să ezite să ia decizii pentru o perioadă lungă de timp. El este spontan în orice și își știe exact intențiile. În timp ce ea vrea să fie responsabilă într-o relație și reușește cu ușurință, deoarece are un mod fermecător de a-și convinge partenerul. 

Din nou, acestei combinații nu îi place să se certe; în schimb, ei preferă e energie pozitivă, pace și armonie în relația lor. Complementându-se reciproc, cu siguranță vor avea o viață amoroasă relaxată și plăcută.

Gemeni și Vărsător

Ambele sunt semne de aer și au multe interese similare. Împreună, ei pot vorbi despre orice și își exprima cele mai ascunse dorințe. Cele două zodii nu se pot descurca cu oameni spirituali sau care pot exprima ușor sentimentele, așa că au tendința să meargă spre oameni introverți. 

Gemenii și Vărsătorul sunt buni comunicatori și nu se tem să vorbească despre lucruri. Ea are un interes imens pentru lucruri noi, neobișnuite, iar acest lucru îl menține pe el entuziasmat tot timpul. Între timp, apreciază umorul spiritual, o gândire rapidă și curiozitatea bărbatului.

Într-o relație romantică, împărtășesc și echilibrează bine nevoia de schimbare, aventuri palpitante și emoții. Aceste două semne sunt spontane, iar legătura dintre ele seamănă mai mult cu o prietenie strânsă decât cu una intimă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă