Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Publicat pe

Ce îl deranjează la tine în funcție de zodie. Ei sunt nativii care sunt au mari probleme de comunicare, iar partenerii de viață nu pot trece peste acest lucru. Află de ce trebuie să ții cont pentru a avea o relație armonioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec

Nativii din zodia Berbec nu sunt cei mai răbdători. De aceea, atunci când vor trebuie să te aștepte preț de câteva minute bune vor avea o reacție nu tocmai pozitivă. De asemenea, aceștia sunt destul de competitivi, așa că nu încerca să-i păcălești cu ceva, pentru că vor scoate toate atuurile.

Taur

Taurilor nu le place când persoana iubită nu se ține de planul pe care l-ați făcut împreună. Tinde să se enerveze destul de tare și atunci când nu îl iei în serios.

Gemeni

Îi obosești pe cei din jurul tău cu lucruri inutile. Astfel, persoana iubită chiar are tendința să se departeze în momentul în care observă că nu este luată în serios.

Rac

Îți place să stai confortabil și să nu îți ocupi viața cu evenimente neimportante. Pentru partenerul de viață ar putea fi o problemă, mai ales când vrea să sărbătoriți împreună ziua voastră.

Leu

În orice subiect pe care îl discuți cei din jur vrei să fii în centrul atenției și să îți expui propria opinia. Partenerul de viață va fi deranjat tot timpul de faptul că nu poate spune nimic din cauza ta.

Fecioară

Tăcerea ta și faptul că devii introvertit fără vreun motiv anume îl face pe partener să se întrebe serios dacă nu este ceva în neregulă cu el. Însă, reușești să vii rapid la starea inițială, iar asta îl deranjează și mai tare.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum se calculează ascendentul zodiei și cum te influențează

Balanță

Nu reușești niciodată să găsești un echilibru între viața profesională și viața privată. Astfel, vei încura tot timpul iubirea cu munca, ceea ce nu o să te ajute deloc în relații. Iubitul/ iubita nu va fi deloc încântat/ă să fie pe locul doi.

Scorpion

Vrei ca toată lumea să îți spună adevărul și chiar îți supui partenerul unor teste. Tinde să îl enerveze destul de tare acest lucru, mai ales că asta înseamnă că nu ai încrede în el.

Săgetător

Are nevoie de multă liniște și de înțelegere. Vor exista momente în care nu te vei înțelege cu el pentru că este total opusul. Însă, ceea ce te supără cel mai tare este faptul că nu vrea să accepte atunci când greșește.

Capricorn

Încăpățânarea ta îți va da mari bătăi de cap în cuplu. Partenerul nu va putea lăsa tot timpul de la el pentru a face pace cu tine. De fapt, nicio persoană din viața ta nu e prea încântată de asta.

Vărsător

Îți place să îți păstrezi calmul, chiar și în cele mai dificile situații. Însă, te deranjează foarte tare atunci când ai dreptate și oamenii din jur nu văd asta. Partenerul de viață are tendința să te sâcâie, iar acest lucru nu îți face deloc plăcere.

Pești

Fire romantică și un bun ascultător, ai tendința să fii prea emaptic câteodată. Partenerul de viață are nevoie și de o persoană care e cu picioarelele pe pământ.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter