Ce pensie are Petre Roman. Fostul premier încasează anual și venituri pentru funcțiile pe care le-a deținut în stat

Publicat pe

Petre Roman, în vârstă de 74 de ani, a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții, activând intens în politică. Mulți se întreabă ce pensie are fostul premier, iar misterul a fost deslușit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman se bucură deja de câțiva ani de pensie, care este una decentă.

S-a retras din viața politică și în prezent se concentrează pe viața de familie, ducând un trai liniștit alături de soția sa, Silvia Chifiriuc , care îi stă alături de peste 11 ani.

Citește și: Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată:'Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro'

După căderea regimului Ceaușescu, Petre Roman a devenit primul premier postdecembrist. De asemenea, el a mai fost senator al României în perioada 1996-2004 şi deputat de Braşov, din 2012 până în 2015.

Citește și: Nicki Minaj este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Suma pe care Petre Roman o încasează lunar

Se pare că, în urma activității intense profesionale, Petre Roman ar încasa lunar o pensie de 3.200 de lei.

În plus, având în vedere funcțiile deţinute în statul român, fostului șef al Executivului i s-ar mai cuveni anual o pensie în valoare de 38.500 lei, conform impact.ro.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie:'E mult mai bine singur'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter