Ce salariu are Vladimir Putin, ca președinte al Rusiei. Liderul de la Kremlin, probabil cel mai bogat om de pe Planetă, câștigă de două ori mai mult decât Klaus Iohannis!

Publicat pe

Mai multe publicații de peste Ocean l-au prezentat pe Vladimir Putin ca fiind cel mai bogat om de pe planetă, dar că averea sa nu ar fi la vedere. Chiar dacă ar fi așa, este clar că nu a devenit miliardar din salariul de președinte al Rusiei, chiar dacă acesta este uriaș, comparativ cu cel al lui Klaus Iohannis de exemplu, care are puțin peste 5600 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Putin va putea rămâne președintele Rusiei, practic întreaga sa viață. Referendumul privind revizuirea Constituției a fost validat de conaționalii săi cu peste 77%, ceea ce îi permite liderului de la Kremlin să rămână în funcție până în anul 2036.

Conform datelor publicate de mass media internațională, care a analizat declarațiile financiare ale președintelui rus, acesta ar avea acum un salariu lunar de aproximativ 11.200 de euro pe lună.

Ce salariu are Vladimir Putin, ca președinte al Rusiei. Liderul de la Kremlin, probabil cel mai bogat om de pe Planetă, câștigă de două ori mai mult decât Klaus Iohannis!Ce salariu are Vladimir Putin, ca președinte al Rusiei. Liderul de la Kremlin, probabil cel mai bogat om de pe Planetă, câștigă de două ori mai mult decât Klaus Iohannis!

Potrivit antena3.ro, salariul lui Vladimir Putin a scăzut cu mai mult de jumătate în anul 2018, comparativ cu 2017. Ultima sa declarație de avere a indicat că liderul rus a câștigat 8,6 milioane de ruble anual – 119 048,40 EUR, în 2018 din salariul său oficial, o pensie militară, dobândă pentru economii și câștiguri de investiții, iar în 2017, doar din salariu a  încasat 18,7 milioane de ruble anual – 228.980 euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter