Cele mai bune zodii la pat. Cine este pe primul loc

Publicat pe

Cele mai bune zodii la pat. Astrologii au demonstrat că anumite caracteristici ale oamenilor se pot aplica și în domeniul sexual. În acest mod, putem afla cât de bune sunt zodiile în așternuturi și cum ne putem îmbunătăți experiențele din dormitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru a putea fi bun la pat, nu este neapărat nevoie să arăți bine, ci doar să știi cum să te bucuri de momentele intime alături de persoana iubită. Dacă unele persoane ar face orice pentru partenerii lor în dormitor, altele, în schimb, își neglijează total partenerul, abordând cu egoism întregul act sexual. Iată care sunt cele mai bune zodii la pat și află cine este pe primul loc în clasament.

Locul 1: Balanța – Cele mai bune zodii la pat

Balanța se află pe primul loc din punct de vedere sexual. Persoanele născut sub acest semn zodiacal fac orice pentru a-și mulțumi pe deplin persoana de lângă ea. Nu se va da în lături de la nimic și va oferi cele mai tari experiențe în așternuturi.

Locul 2: Berbec

Berbecii vor să fie vedete și vor încerca mereu să fie perfecți în dormitor. Acești nativi își vor mulțumi persoana cu care ajung în dormitor, deoarece îi place să știe că e cel mai bun pe care l-ai avut vreodată.

Citește și: Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie

Citește și: Zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc. Vedeta a cerut ajutorul mamelor

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului: „Mi-a spus să stau liniștită, că este bine”

Locul 3: Taur

Pe locul 3 se află Taurul, căruia sexul i se potrivește de minune. Este îndrăzneț, iar reprezentația sa în dormitor este una excelentă. Taurul va fi întotdeauna dornic să îți satisfacă nevoile și dorințele în pat.

Locul 4: Săgetător

Săgetătorul face parte din topul celor mai bune zodii la pat. Acesta se va lăuda cu o viață amoroasă sexuală fericită și sănătoasă. Sexul este important pentru el, dar și stima de sine și încrederea în sine.

Locul 5: Scorpion

Scorpionul este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni la pat. Acești nativi iau sexul în serios, deși iubesc extrem de mult distracția. În pat, Scorpionul este spontan și sălbatic, dar și atent și conștiincios

Locul 6: Leu

Leul te va aduce pe culmile plăcerii în dormitor și poate fi considerat unul dintre cele mai iubitoare zodii. Leul este extrem de versatil în dormitor și este foarte atent la dorințele partenerului.

Locul 7: Vărsător

Vărsătorul iubește aventura în dormitor, impresionându-și mereu partenerii. Cu toate acestea, nativii Vărsător tind să fie neglijenți când vine vorba de dragoste.

Locul 8: Pești – Cele mai bune zodii la pat

Peștii nu vor fi atenți la nevoile partenerului, mai ales în timpul sexului. Deși la început sunt distractivi în pat, Peștii ajung, la un moment dat, să ignore dorințele persoanei de lângă și să se concentreze mai mult pe ale sale.

Locul 9: Capricorn

Capricornul știe să se bucure de sex, dar nu este pregătit pentru ce urmează după. În pat va face orice pentru persoana cu care își petrece noaptea și îi va oferi o plăcere. Din păcate, acești nativi nu pot oferi mai mult.

Locul 10: Gemeni

Gemenii sunt un pic egoiști în timpul sexului. În dormitor nu vor pune foarte mult preț pe nevoile partenerului, iar acest lucru le poate aduce o bilă neagră.

Locul 11: Rac

Racul nu este capabil de foarte multe pe plan sexual. Acest semn zodiacal este reprezentat de persoane foarte neglijente. Deși mulți Raci arată bine din punct de vedere fizic, aceștia vor exprima mai mult plictiseală în dormitor.

Locul 12: Fecioară – Cele mai bune zodii la pat

Sexul nu este pentru un nativ Fecioară! Acești nativi sunt intelectuali, însă în dormitor nu dau foarte mult randament. Pentru o Fecioară sunt mai importante gândurile și fanteziile sexuale decât amorul în sine.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter