Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd

Publicat pe

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum sunt afectate zodiile de mercur retrograd… Asta deoarece în acesta perioadă toți nativii sunt afectați. Comunicarea e deficitară, stresul ne face probleme, la fel și oboseala sau depresia. Iată ce dezvăluiri face astrologul Dezideriu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd. Nu o dată, mai în glumă, mai în serios, dăm vina pe Mercur retrograd în perioadele de stres intens. Atunci când ne certăm cu apropiații sau avem eșecuri profesionale ori sentimentale, atunci când pierdem bani sau oportunități, este întotdeauna de vină Mercur retrograd. Cunoscut în mediul online, atât pe Facebook, cât și pe Instagram (mercur.retrograd), astrologul Dezideriu a povestit, la „Vorbește lumea”, la ce trebuie să se aștepte în viitorul apropiat fiecare nativ din cauza năbădăiosului Mercur retrograd.

„Mercur Retrograd este la nivel de comunicare, la nivel de cuvinte. Nu este rău, este la nivel de corectură. Un pic mai multă atenție acolo. Nu e nimic apocaliptic. Nu e rău niciodată, e ceva ce trebuie reglat', a spus astrologul în emisiunea „Vorbește lumea”, conform FANATIK.

Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd. Berbec

Berbecii au nevoie de agitație. Dacă nu sunt stresați, acești nativi se plictisesc și atunci își pierd vitalitatea. În cazul în care nu au motive de stres, ei și le creează.

Taur

Taurii au nevoie de mai mult stres în viețile lor. În general, preferă să fie niște personaje destul de așezate și liniștite. E necesar să iasă din zona lor de confort.

Gemeni

Gemenii au nevoie de viteză, de stres, ca să nu se plictisească. S-ar putea să le priască perioada asta, dar, per total, vor fi destul de sensibili și au multe de învățat.

Citește și: Top 5 zodii care se întorc după despărțire și 3 zodii care nu iartă niciodată

Citește și: 3 zodii care vor avea succes în luna mai.Vor avea o perioadă înfloritoare

Citește și: Horoscopul lunii mai 2022 pentru toate zodiile

Citește și: 4 zodii care au o atitudine autoritară

Rac

Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd. Racii se stresează când se lovesc de nesiguranță. Acești nativi au nevoie de stabilitate emoțională, iar Mercur Retrograd are tendința să le dea planurile peste cap și atunci ei evită să mai comunice.

Leu

Leul este personajul care vrea să conducă, se stresează când pierde controlul. Nativii acestei zodii au nevoie de oameni care să execute ordinele și să-și facă treaba așa își doresc ei.

Fecioară

Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd. Fecioarele trăiesc într-un stres continuu, este felul lor de a fi și dacă nu au un motiv, îl găsesc. Acești nativi au propria ordine chiar și în mijlocul haosului.

Balanță

Balanțele sunt stresate de nedreptate. Nativii zodiei simt nevoia să știe că se face atât dreptate, cât și justiție. Totodată, au tendința să streseze în interacțiunile pe care le au cu ceilalți pentru că preiau din energia lor.

Scorpion

Scorpionii stresează din când în când, au niște granițe bine stabilite în jurul lor, peste care au voie să treacă foarte puțini oameni. Doar cele mai apropiate persoane își pot da seama când se află într-un impas.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se află tot timpul în mișcare. Ies cu toată lumea și socializează, însă pot în orice moment să dispară și să-și schimbe viața radical.

Capricorn

Capricornii au tendința să se streseze singuri. Acești nativi sunt foarte raționali, vor să gândească fiecare pas, iar problemele apar când sunt scoși din zona de confort.

Vărsător

Vărsătorii au tendința să fie excentrici. Vor să facă lucrurile altfel. Stresul începe atunci când sunt obligați ca să facă ceva.

Pești

Peștii se stresează din orice, dar au un grad de rafinament destul de fin, este greu să accepte pe cineva în lumea lor. Persoanele care le sunt aproape trebuie să învețe să nu le încalce limitele.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter