De ce te înșală, în funcție de zodia lui

Publicat pe

De ce te înșală, în funcție de zodia lui. Infidelitatea poate fi întâlnită la ambele sexe, însă tindem să credem că bărbații înșală mai mult. Iată de ce înșală fiecare nativ al zodiacului și ce îl deranjează la partenera de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Berbec

Berbecului nu îi place rutina și confortul, așa că te va înșela cu prima ocazie dacă va simți că s-a plafonat relația voastră. Totuși, nu o face pentru că nu e fericit în relație sau pentru că nu îi pasă de parteneră, ci doar vrea să se bucure de fiorul dat de infidelitate.

Taur

Dacă vei vedea că un Taur că va fi infidel, va fi cel mai probabil pentru că nu crede că partenera îi este loială. Își va dori să fie la egalitate și chiar va deveni posesiv și extrem de gelos. Infidelitatea acestui nativ ține mai mult de mândrie și de încrederea în sine.

Gemeni

Un nativ din zodia Gemeni nu își va înșela niciodată partenera pentru că nu o iubește, ci o va face doar pentru că îl sperie gândul de angajament total. Când înșală, acesta o va face de frică. Se teme chiar că nu va mai putea evolua ca persoană sau că va sfârși cu inima frântă și rănită.

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Rac

Nativul din zodia Rac va avea tendința să fie infidel în momentul în care se va simți neiubit de parteneră. Își dorește să se conecteze cu cineva și să aibă parte o conexiune profundă. Poate înșela ca o reacție pur emoțională, deoarece se simte rănit, supărat sau confuz. Poate că nu e cel mai bun mod de a se lămuri și a-și găsi liniștea, dar el crede în acel moment că îl ajută, scrie Eva.

Leu

Leul își va dori tot timpul să fie în centrul atenției, iar asta se așteaptă să se întâmple și în relație. Dacă va simți vreo secundă că nu el este vedeta, va pleca în altă parte. Totodată, Leul mai înșală pentru că îi este frică că nu este suficient de atrăgător și caută confirmare.

Fecioară

Acest nativ va face tot posibilul să nu se ajungă la infidelitate, însă momentul culminant va fi atunci când va observa că partenera nu îi mai acordă timpul necesar. Totodată, bărbatul din zodia Fecioară are tendința de a anliza prea mult lucrurile, așa că nu îl va ajuta deloc în relație, întrucât își va face tot felul de scenarii.

Balanță

Balanețele au tendința să se arunce cu capul înainte într-o relație. Ulterior, nativul își dă seama că nu este tocmai ceea ce își dorea și preferă să fie infidel, decât să se apropie de persoana de lângă el. Se va distra puțin, însă se va minți singur.

Scorpion

Scorpionii trăiesc totul la intesintate maximă și au pretenția și ca oamenii de lângă ei să simtă la fel ca ei. În realitate, dacă acesta simte că îi lipsește ceva, cum ar fi chimia sexuală, se va duce și va căuta în altă parte.

Săgetător

Nu se declară un împătimit al relațiilor de lungă durată, așa că va prefera tot timpul relaiile pasive și aventurile. Chiar și atunci când crede că și-a găsit persoana potrivită, face ce face și tot în patul altei persoane ajunge.

Capricorn

Nu este tocmai adeptul infidelității, iar dacă va fi prins nu se va simți deloc bine. Totuși, dacă un nativ din această zodie se va simți captiv în propria relație, va încerca să găsească o cale de eliberare. Infidelitatea este un refugiu pentru el.

Vărsător

Vărsătorul nu suportă să fie bătut la cap sau sufocat cu prea multă iubire din partea persoanei iubite. Acesta va înșela în momentul în care se va simți prea cocoloșit și își va dori liberatatea. Va fi infidel atunci când o să plece într-o călătorie singur și va avea grijă să nu afle nimeni.

Pești

Pentru nativul din zodia Pești, infidelitatea nu este ceva cu care să se mândrească. Cel mai probabil o va face dintr-o greșeală, după o seară petrecută în club sau la vreun eveniment. Poate fi ușor de manipulat, așa că femeilor nu le va lua prea mult până când îl vor atrage în dormitorul lor.

sursă foto- Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter