Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Publicat pe

Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion. Caz șocant într-un aeroport din Israel. Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în Aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv, după ce au aflat că este nevoie să plătească bilet și pentru el pentru zborul până la Bruxelles. Autoritățile au fost șocate să vadă pe imagini o astfel de scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion. Cuplul de belgieni a fost surprins când a auzit că trebuie să cumpere bilet de avion și pentru copil și au decis să-și lase bebelușul pe banda de transport a bagajelor, într-un leagăn de mână. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, cei doi și-au continuat drumul spre poarta de îmbarcare și s-au așezat la coada pentru controlul pașapoartelor, scrie The Jerusalem Post.

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV, mărturisiri tulburătoare după ce a învins cancerul: „Am primit o șansă uriașă'

Citește și: Paula Seling, prima apariție la TV cu fiica ei. Ce a spus Elena: „Mama contează cel mai mult. În unele momente…'

Citește și: Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 ani

Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam', au declarat autoritățile din aeroport.

Angajații aeroportului au observat bebelușul și au alertat poliția. Cei doi, cetățeni belgieni, au fost reținuți de autorități pentru a clarifica situația.

Părinții copilului au fost reținuți de autorități pentru a clarifica situația

Conform reprezentanților Autorității Aeroporturilor din Israel, cei doi părinți au ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. 

Cuplul a vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă, notează jurnaliștii de la Daily Mail.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter