Gigi Becali continuă lupta împotriva coronaviruslui! A cumpărat 120.000 de pastile pentru Spitalul Matei Balș, medicament considerat "antidotul pentru COVID-19"

Publicat pe

Fără îndoială, Gigi Becali este una dintre cele mai implicate persoane publice în lupta cu noul coronavirus. Milionarul a declarat, în numeroase rânduri, că face tot ce-i stă în putință pentru a stopa epidemia de COVID0-19 din România.

Gigi Becali continuă lupta împotriva coronaviruslui! A cumpărat 120.000 de pastile pentru Spitalul Matei Balș, medicament considerat "antidotul pentru COVID-19"Gigi Becali continuă lupta împotriva coronaviruslui! A cumpărat 120.000 de pastile pentru Spitalul Matei Balș, medicament considerat "antidotul pentru COVID-19"

După ce a trimis un tir cu echipamente medicale la Spitalul Matei Balș și a cumpărat ulterior încă 2.000 de teste pentru coronavirus, Becali a achiziționat, din Rusia, 120.000 de pastile dintr-un medicament considerat „antidotul pentru COVID-19”.

'Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni', a precizat Gigi Becali în direct la România TV. 

Peste 3.000 de teste se pot face în prezent gratuit la clinica lui Gigi Becali pentru că a fost achiziționat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății. 

Citește și:

Gigi Becali, încă un gest umanitar în plină epidemie de coronavirus: a dat 40.000 de euro pe teste pentru COVID-19

Gigi Becali, gest de omenie în plină stradă: a sărit în ajutorul unui om leșinat și nu a plecat nici când a sosit Salvarea

Măsurile lui Gigi Becali pentru ca epidemia de coronavirus să nu distrugă România: „Vin eu cu alți 10 oameni pe care îi aleg. Nu vreau bani. Dați-vă la o parte, altfel murim de foame!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter