Gigi Becali, gest de omenie în plină stradă: a sărit în ajutorul unui om leșinat și nu a plecat nici când a sosit Salvarea

Publicat pe

Gigi Becali este unul dintre cei mai vocali oameni din fotbal, dar și unul dintre cei mai generoși din România. Gesturile sale umanitare întreprinse de-a lungul timpului sunt binecunoscute, iar donațiile făcute în această perioadă pentru lupta împotriva coronavirus au ajutat foarte mult sistemul medical. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mai făcut un gest de omenie: a sărit în ajutorul unei persoane care a leșinat în plină stradă.

Gigi Becali este binecunoscut pentru numeroasele gesturi umanitare făcute de-a lungul timpului, iar contribuția sa la binele României în plină pandemie de coronavirus a ajutat foarte mult sistemul medical. Zilele trecute, patronal FCSB a mai făcut un gest de umanitate.

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui om leșinat în plină stradă

După cum relatează Click!, care a surprins imagini sugestive, Becali, aflat la volanul mașinii sale, a oprit pentru a ajuta un om care leșinașe pe o stradă din Pipera. Latifundiarul a sunat la 112 și a așteptat alături de bărbatul leșinat până a venit salvarea, fără să se îngrijoreze cu privire la pericolul reprezentat de coronavirus. Becali i-a adus acestuia apă și nu a părăsit locul nici când au ajuns paramedicii pentru a da primul ajutor.

Donații uriașe făcute de Gigi Becali în lupta împotriva COVID-19

Gigi Becali este în această perioadă unul dintre oamenii care au ajutat cel mai mult sistemul medical în lupta împotriva coronavirus. Latifundiarul din Pipera a donat 100.000 de euro către spitalul Matei Balș, a alocat, de asemenea, sume de bani pentru trei spitale din provincie și a dat 40.000 de euro pentru teste de depistare COVID-19.

'Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!', a declarat Gigi Becali pentru Cancan, legat de prima donație din lungul șir ce avea să urmeze.

Foto: BLITZ (Click!), Hepta

Gigi Becali, gest de omenie în plină stradă: a sărit în ajutorul unui om leșinat și nu a plecat nici când a sosit SalvareaGigi Becali, gest de omenie în plină stradă: a sărit în ajutorul unui om leșinat și nu a plecat nici când a sosit Salvarea

Citește și: Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali: „Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter