Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Zodia protejată divin

Publicat pe

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confruntă cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Berbec

Încerci să acorzi mai multă înțelegere celor dragi, partenerului de viață sau persoanelor cu care lucrezi direct, la locul de muncă. Ai decis să mai lași și tu de la tine, să faci niște compromisuri uneori, dar fără să renunți la principiile tale.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Taur

Îți era dor să meșterești ceva, să afli lucruri noi sau să te preocupi mai mult în această perioadă de hobby-urile tale. Nu ai mai făcut de multă vreme asta, iar acum stai câteva zile doar tu cu gândurile tale și îți analizezi în liniște trăirile.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie. Gemeni

Urmează câteva zile unice pentru tine! Trăiești totul la o intensitate maximă, ba chiar treci în perioada aceasta prin niște experiențe în premieră. Ai grijă totuși să mai cobori dintre nori și să mai revii și cu picioarele pe pământ.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Rac

Treci prin niște încercări în aceste zile, dar ai parte de multă răbdare și dai dovadă de mai multă maturitate decât s-a întâmplat în trecut. Simți și niște înțepături din partea unor persoane care te cam invidiază la locul de muncă, dar soluția cea mai bună este să ignori.

Citește și: Care este numărul norocos al fiecărei zodii. „Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce’

Citește și: Lună Nouă în Scorpion pe 24 noiembrie 2022. Trei zodii au ghinion pe toate planurile

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Leu

Ai parte de o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Trebuie să îți gestionezi mai bine banii și să faci mai multă economie atunci când este cazul. Încearcă să te gospodărești mai bine pe viitor ca să nu mai ajungi în aceeași situație.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie. Fecioară

Ești zodia protejată de astre în această săptămână. Te bucuri din plin de protecția divină și toate îți merg așa cum îți doreai. Cele mai bune vești vin pe planul personal, mai ales din partea cuiva drag din familie, în legătură cu un eveniment important.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Balanță

Treci prin câteva zile mai dificile din punct de vedere financiar, dar totul se rezolvă spre mijlocul săptămânii. Pot apărea și niște mici probleme de sănătate, dureri de cap sau altele legate de stresul resimțit.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Scorpion

Te pui, în sfârșit, pe tine pe primul plan. Sănătatea și liniștea ta sunt mai importante decât banii pe care îi câștigi. Bucură-te de timpul liber și fă doar ceea ce îți place cu adevărat. Restul vin și pleacă, amintirile frumoase rămân pentru totdeauna.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie. Săgetător

Îi acorzi un vot de încredere unei persoane care avea mare nevoie de asta. Cu siguranță, vei avea parte de niște surprize plăcute în următoarea perioadă. Karma te răsplătește pentru faptele bune și primești și niște vești bune legate de profesia ta.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Capricorn

Ascunzi în suflet multă suferință, dar apare în calea ta o persoană care te înțelege, care îți este aproape și te sprijină când ai moralul la pământ. Pe plan profesional apar anumite provocări care nu te lasă să ai parte de prea multă liniște.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie. Vărsător

Gestul făcut de un prieten sau de un coleg de muncă te deranjează teribil. Simți că ți-a trădat încrederea, iar acest lucru te întristează. Poate a venit momentul să nu mai acorzi atât de ușor încrederea ta celor din jurul tău.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie – 4 decembrie. Pești

Încerci să îi atragi atenția unei persoane care îți cam place. Inima nu îți dă deloc pace, dar ar trebui să asculți uneori și vocea rațiunii, căci s-ar putea să pici într-o capcană. Încearcă să afli întâi dacă merită să investești sentimente în această persoană.

Sursă foto: Canva/Pixabay

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter