În ce constă formula 0-5-30 despre care medicii italieni susțin că ne poate ţine departe de orice boală, inclusiv COVID-19

Publicat pe

Alberto Mantovani, directorul ştiinţific al Institutului Clinic Humanitas din Milano şi profesor emerit al Universităţii Humanitas, recomandă oamenilor aplicarea formulei 0-5-30 care ne poate ţine departe de orice boală. Inclusiv temuta COVID-19!

În ce constă formula 0-5-30 despre care medicii italieni susțin că ne poate ţine departe de orice boală, inclusiv COVID-19În ce constă formula 0-5-30 despre care medicii italieni susțin că ne poate ţine departe de orice boală, inclusiv COVID-19

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În cele câteva luni de când toată omenirea luptă cu invizibilul Sars-COV-2, s-au popularizat sute de terapii, leacuri, tratamente menite să țină la distanță sau să amelioreze infecția COVID-19. De la Vitamina C la spălarea insistentă a mâinilor, de la nimicirea virusului cu ajutorul clorului sau al spirtului și până la vaccinul despre care se vorbește atât de mult, toți medicii și cercetătorii de pe planetă caută variante pentru exterminarea coronavirusului.

Pînă acum, studiile ştinţifice nu au confirmat sută la sută niciuna dintre variantele propuse până acum. Astfel, în așteptarea unui tratament 100% eficient, profesorul Alberto Mantovani susţine aplicarea formulei 0-5-30 pentru a rămâne sănătoşi.

Această formulă însumează trei obiceiuri sănătoase pe care trebuie să le includem în stilul de viață, citează digisport.ro.

Astfel, profesorul Mantovani susţine că fumatul trebuie să lipsească din viaţa noastră şi este dat ca exemplu că foarte mulţi dintre cei care au murit din cauza COVID-19 erau fumători. Apare, așadar, acel „0” din formulă!

Savantul susţine, apoi, că dieta mediteraneană este cea mai indicată pentru a lupta cu acest virus. Şi recomandă luarea zilnică a cinci gustări compuse din legume şi fructe pentru întărirea sistemului imunitar. Și avem și „5”-ul!

Apoi, al treilea element al „formulei” se referă la activitatea fizică de cel puţin 30 de minute. „Sportul este o terapie pentru corpul nostru, a minţii şi a sistemului imunitar„, afirmă Matovani, preluat de AS.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter