Dennis Rodman, apropiat al lui Kim Jong-un, susține ipoteza că dispariția dictatorului e suspectă: "Dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, ceva nu e în ordine!”

Publicat pe

Fostul baschetbalist Dennis Rodman, cunoscut ca un apropiat al liderului nord-coreean Kim Jong-un, insinuează că aparițiile tot mai dese ale surorii liderului nord-coreean, Kim Yo Jong, sunt o dovadă că lucrurile nu sunt deloc normale la Phenian.

Dennis Rodman, apropiat al lui Kim Jong-un, susține ipoteza că dispariția dictatorului e suspectă: "Dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, ceva nu e în ordine!'Dennis Rodman, apropiat al lui Kim Jong-un, susține ipoteza că dispariția dictatorului e suspectă: "Dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, ceva nu e în ordine!'

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În emisiunea 'Good Morning Britain', Rodman a afirmat că are legături în Coreea de Nord și știe ce se întâmplă în țară.

'Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine', i-a transmis Rodman moderatorului. 'Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta', a adăugat fostul sportiv, citat de digisport.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, s-a zvonit că Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit în urma unei intervenții chirurgicale nereușite. Atunci, fostul star de la Chicago Bulls se ruga să fie doar 'zvonuri'. 'Sper că Mareșalul nu este bolnav', afirma el.

Deși Coreea de Nord este cunoscută ca o societate patriarhală, unde puterea e transmisă de la fiu la fiu, Kim Yo Jong (32 de ani) a preluat tot mai multe atribuții la Phenian. Sora dictatorului este pe lista neagră a SUA, pentru 'abuzuri severe asupra drepturilor omului'.

Dennis Rodman și Kim Jong-un, prieteni din 2013

Rodman, care l-a cunoscut pe Kim în 2013 și a legat o prietenie strânsă cu acesta, a fost adesea un intermediar între Statele Unite și Coreea de Nord. În 2014, fostul jucător din NBA a adus o echipă de americani la Phenian, ca să joace în prezența tânărului dictator.

'Am luat cina şi tot ce-mi mai amintesc e că eram morţi de beţi. El a început să cânte la karaoke, iar eu n-aveam nici cea mai mică idee ce spune. Toată lumea aplauda.

Apoi a apărut o trupă de 18 fete şi acestea ne-au cântat o meldie. Una singură! Era coloana sonoră din Dallas”, a rememorat Rodman una dintre întâlnirile cu dictatorul de la Phenian.

Citește și:

Teoriile conspirației în cazul dictatorului nord-coreean Kim Jong-un continuă: a murit și i-a luat locul o sosie? În 2017, a fost filmat alături de dublurile sale

Un nou indiciu potrivit căruia Kim Jong-un ar putea fi mort. Ce s-a întâmplat în piața Kim Il-sung, din Pyongyang: 'Nu poate avea portrete sau statui decât după moarte'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter