Îngrașă sau nu pufuleții? Din ce sunt făcuți și câte calorii au

Publicat pe

Îngrașă sau nu pufuleții. Sunt consumați de persoane de toate vârstele. Mulți îi mănâncă, pentru că le aduce imediat aminte de copilărie. De-a lungul timpului au existat tot felul de teorii despre aceștia. Iată din ce sunt făcuți pufuleții și câte calorii au.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Îngrașă sau nu pufuleții. Cu siguranță ai mâncat măcăr o dată în viața ta pufuleți. Gustul acela unic ne face să ne gândim imediat la perioada copilăriei.

Îngrașă sau nu pufuleții. Au existat tot felul de teorii, de-a lungul timpului, despre cum sunt fabricați aceștia. Iată din ce sunt făcuți, de fapt, pufuleții, dar și câte calorii au.

Citește și: Iahnie de fasole. Cea mai bună rețetă de post

Citește și: Plăcinte cu cartofi și mujdei de usturoi. Rețetă de post

Citește și: Salată de năut. Cea mai bună rețetă de post

Citește și: Varză călită de post. Cea mai simplă rețetă

Din ce sunt făcuți pufuleții și câte calorii au

Îngrașă sau nu pufuleții.. Ei bine, ingredientul principal al pufuleților este mălaiul. Următorul ingredient important este sarea, care le oferă acel gust de neînlocuit.

Însă, se pare că pufuleții mai conțin în compoziție și sodiu, care este extrem de nociv pentru organism. De asemenea, pe lângă mălai, sare și sodiu, pufuleții mai conțin și coloranți, printre care și tartrazina sau E102, mai precis colorant galben, notează Spynews.

Îngrașă sau nu pufuleții?

Pe lângă curiozitatea de a afla din sunt făcuți, oamenii s-au tot întrebat dacă pufuleții îngrașă sau nu. Ei bine, se pare că aceștia, într-adevăr, îngrașă.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că multe persoane apelează la diete pe bază de pufuleți și după se întreabă de ce nu slăbesc. Răspunsul este unul simplu, pentru că o singură pungă de pufuleți din comerț cântărește 100 de grame, iar caloriile ajung până la 435 pe cantitatea precizată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter