Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Publicat pe

Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022. Luna Nouă reprezintă un nou început, iar în zodia Racului, odată cu acest fenomen astrologic, puterea Lunii se va dubla. Iată care sunt zodiile asupra cărora se va resimți cu predilecție influența majoră a acestei energii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luna Nouă în Rac de pe 29 iunie 2022 pune accent asupra familiei, armoniei, dar și pe latura sensibilă a fiecărui nativ. Pot apărea, așadar, momente de sensibilitate în perioada de dinainte și după Luna Nouă, dar astfel de stări sunt normale în această perioadă. Trebuie să le conștientizați, să le acceptați și să folosiți această sensibilitate pentru a fi mai receptivi la ce se petrece în jur, mai empatici și mai buni. Odată cu Luna Nouă, Leii, Fecioarele și Balanțele pot întâmpina anumite probleme sufletești, dar pot avea și revelații uriașe. Și celelalte zodii se vor confrunta cu schimbări notabile însă.

Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022. Berbecii, dispuși să facă eforturi

Odată cu Luna Nouă în Rac, care se va instala pe 29 iunie 2022, Berbecii vor fi dispuși să facă unele schimbări în viața lor. Dacă până acum acești nativi intrau în posesia anumitor bunuri ușor, de data asta vor trebui să facă eforturi pentru a-și îndeplini dorințele, notează FANATIK. Chiar dacă nu va fi simplu, Luna Nouă le va da motivația, energia și crezurile necesare să își învingă suspiciunile în calea lor spre succes.

Taurii ar putea fi avantajați în zona carierei, ideile lor novatoare fiind apreciate de cei din jur. Asta nu înseamnă că nu vor fi la fel de tranșanți la locul de muncă, însă, odată cu instalarea Lunii Noi, vor reuși să se facă ascultați.

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Citește și: Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci.Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Gemenii se refugiază în trecut

Perioada de Lună Nouă în Rac, ce debutează pe 29 iunie 2022, va aduce schimbări și în viețile Gemenilor, care vor avea tendința spre introspecție, spre întoarcere în trecut. Aceștia vor retrăi cu ochii minții evenimente de mult petrecute și vor privi cu alți ochi întâmplări trăite în adolescență sau la începutul vieții adulte. Mai mult, acești nativi vor realiza și ce greșeli au făcut în această perioadă.

Cel mai bine la capitolul emoțional stau Racii. Viața acestor nativi începe să se limpezească, iar lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Vor experimenta momente de fericire intensă și vor trăi totul la intensitate maximă.

Și pentru Lei va fi o perioadă dificilă, iar asta deoarece acești nativi ar putea afla despre trădarea unor persoane în care au avut încredere, despre minciunile spuse de niște apropiați despre ei. Faptul că tocmai niște apropiația le-au trădat încrederea nu le va pica deloc bine Leilor.

Fecioarele, măcinate de dileme – Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022

Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022. Fecioarele vor traversa și ele o perioadă complicată, odată cu Luna Nouă din Rac și vor fi măcinate de tot felul de dileme existențiale. Extrem de analitice, acestea își vor pune o mulțime de întrebări și vor trece astfel, foarte repede, de la euforie la angoasă. Eforturile de a se cunoaște mai bine vor da însă roade dacă vor trage concluziile potrivite și vor acționa în consecință.

Balanțele se vor confrunta, și ele, cu probleme similare ca Fecioarele, însă dilemele care nu le vor da pace au legătură cu familia. Diferența este că dilemele nativilor de aer au în prim-plan în special relațiile cu cei din jur și cu familia, aceste legături fiind scanate și puse sub semnul întrebării.

Săgetătorii sunt nehotărâți

Lună Nouă în Rac pe 29 iunie 2022. Scorpionii vor avea parte de o perioadă bună, în special pe plan profesional, acești nativi reușind să împletească disciplina și spiritul ludic mai bine ca de obicei. Vor fi mai responsabili la job și își vor implica și colegii în îndeplinirea sarcinilor, colaborând mai eficient.

Pe de altă parte, Săgetătorii fluctuează de la o stare la alta, iar întrebările existențiale nu le vor da pace. Aceștia se vor întreba mai mult ca până acum cum ar fi fost viețile lor dacă ar fi făcut alte alegeri. la alta, gândindu-se cum ar fi fost viața lor dacă ar fi făcut alte alegeri în anumite momente.

Capricornii vor fi favorizați de astre în plan financiar, unde apar schimbări importante, însă viața lor amoroasă va fi în continuare urmărită de drame.

Pentru Vărsători, prima jumătate a lunii iulie va fi o stare de grație, fiindcă Luna Nouă din Rac le imprimă o joie de vivre și multă bucurie.

Peștii punctează, în schimb, pe plan financiar, unde astrele îi favorizează din plin. Acești nativi vor face nu doar achiziții, ci și investiții importante, iar banii vor veni de unde și când nu se așteaptă.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter