Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: "Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub"

Publicat pe

O tânără infectată cu noul coronavirus din Marea Britanie povestește de pe patul din spital ce înseamnă să fii depistat pozitiv cu COVID-19, ce simptome survin și cum te simți când simptomele se înrăutățesc.

Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: "Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub"Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: "Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub"

O tânără se străduiește de pe patul de spital să avertizeze oamenii să se protejeze, și să facă tot posibilul pentru a nu contracta virusul și pentru a nu ajunge în situația ei. În videoclipul postat pe rețelele de socializare, care a devenit viral, Tara Jane Langston se străduiește să vorbească cursiv, însă obosește repede, fiind intubată din pricina dificultăților de respirație.

Citește și: OMS, avertisment pentru tineri:„Nu sunteţi invincibili, acest virus vă poate ucide'

Femeia a spus pentru o publicație autohtonă că în momentul în care respiră, se simte „ca și cum ar avea un pahar în plămâni.'

Tara este internată într-un spital din Londra și atenționează nimeni nu este imun în fața virusului, cu atât mai mult cu cât pot surveni complicații ce te pot duce până în punctul de a nu mai putea respira normal, potrivit kfetele.ro.

„Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub. Am o canulă și mai am încă una. Sunt, de fapt, de zece ori mai bine acum, față de cum eram. Nici măcar nu știu ce zi este, am pierdut noțiunea timpului. Dacă cineva încă mai fumează, lăsați țigările. Vă spun, aveți nevoie de plămâni. Și, vă rog, nu vă asumați nici un risc. Dacă se înrăutățește, atunci veți ajunge aici, ca mine. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoasele, să știți că organismul meu luptă. Vă spun încă o dată, nu vă asumați riscuri,' a transmis femeia infectată cu coronavirus.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului.Zborul lor către România a fost anulat. „Vom rămâne aici'

Tara Jane Langston a fost consultată prima oară de către medici în urmă cu 11 zile, când acuza stări de rău după o călătorie în Polonia. Ea fost plecată împreună cu soțul și cele două fiice ale lor. La spital a fost diagnosticată cu o infecție, i s-au administrat antibiotice, însă, între timp starea i s-a agravat. A primit un nou diagnostic: pneumonie. A fost testată și penru COVID-19 și cum testul a ieșit pozitiv, Tara a rămas internată în spital, la secția de terapie intensivă, scrie antena3.ro.

Sursa foto: captura Facebook

Citește și: Primar italian, exasperat că nu se respectă măsurile impuse de autorități în contextul coronavirusului:„Văd persoane la iarbă verde care frig carne, care fac grătare… Ne batem joc de soarta noastră. Asta e contagiune. Înţelegeţi sau nu?'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter