Mihaela Bilic dezvăluie ce aliment nu trebuie să lipsească din dieta zilnică: "Un pumn de..."

Publicat pe

Mihaela Bilic obișnuiește să le dea zilnic sfaturi prețioase urmăritorilor săi din mediul online – începând de la alimentele interzise într-un regim de slăbire și până la cele care nu trebuie să lipsească din dieta zilnică. Iată ce ne sfătuiește nutriționistul să mâncăm, în cantități mici, o dată pe zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bilic nu este genul de nutriționist care interzice cu desăvârșire un aliment sau altul și chiar încurajează consumarea, în cantități mici, evident, a unor alimente importante, chiar dacă suntem la dietă. Asta deoarece nu putem ignora beneficiile acestora pentru sănătate, iar frustrarea duce, de obicei, la îngrășare. Așadar, înghețata gen sorbet, pâinea, sarmalelele și anumite fructe și legume, cu moderație incluse în dietă, nu vor duce la acumularea de kilograme și, din când în când, pot fi consumate chiar dacă vrem să slăbim.

Mihaela Bilic dezvăluie ce aliment nu trebuie să lipsească din dieta zilnică: "Un pumn de..."Mihaela Bilic dezvăluie ce aliment nu trebuie să lipsească din dieta zilnică: "Un pumn de..."

Mihaela Bilic dezvăluie ce aliment nu trebuie să lipsească din dieta noastră zilnică

În perioada dietelor, mulți dintre noi consumă, ca gustare, fistic, migdale sau alune, însă cei mai mulți se feresc de nuci, cu toate că acestea au beneficii cunoscute pentru sănătate. Acestea conțin vitamine, minerale și antioxidanți, ajutând astfel la energizare, îmbunătățirea memoriei și la combaterea stresului. Desigur, consumate în exces, pot crea probleme digestive.

„Când vine vorba de fructe oleaginoase știm că sunt gustarea ideală, sățioasă, pline de fibre, minerale și grăsimi nesaturate valoroase pentru sănătate. Însă magazinele sunt pline de produse exotice, care nu cresc pe meleagurile noastre, așa că ne trezim mâncând alune, caju, fistic și migdale iar de nuci uităm cu totul! (…) Aceste fructe se numesc oleaginoase pentru că au concentrate multe grăsimi în structura lor. Grăsime înseamnă multe calorii, dar și mai greu de digerat, mai ales când avem o bilă leneșă’, a scris Mihaela Bilic în social media.

Citește și: Îngrașă sau nu pâinea? Mihaela Bilic: „N-o consider inamicul public numărul unu”

Citește și: De ce este bine să mâncăm salata de roșii și brânză cu pâine. Ce e, de fapt, „grav pentru siluetă!'

Citește și: Cauza principală a obezității nu este zahărul!Mihaela Bilic dezvăluie inamicul siluetei.

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Adăugate în dieta zilnică și consumate cu moderație, acestea își vor dovedi din plin beneficiile

„Nu așteptați ca nucile să se usuce și să se râncezească prin cămară, faceți o cură de minerale și iod, accelerează metabolismul, înlătură oboseala și crește performanțele fizice și intelectuale. Un pumn de miez de nucă zilnic… e la îndemâna oricui.’, a mai adăugat nutriționistul Mihaela Bilic.

Cum te ajută dieta omului sărac să slăbești pe termen scurt

Cu ceva timp în urmă, Mihaela și-a surprins urmăritorii oferindu-le „dieta omului sărac”, un regim cu rezultate incredibile pe termen scurt. Supele și ciorbele sunt feluri de mâncare sățioase, care te pot ajuta să-și reduci numărul de calorii pe zi. Există, totodată, mai multe diete pe bază de supă. În timp ce unele implică doar consumul de supă pe durata dietei, altele includ și o listă limitată de alimente permise.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală. Dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi! Eu zic că slăbești. În șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară’, a declarat Mihaela Bilic.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter