Monica Pop susține că s-au luat măsuri exgerate în contextul coronavirusului: "Va fi greu pentru medici. Nu este un pericol așa de mare cum se vorbește"

Publicat pe

S-au anunțat deja primele măsuri de relaxare în contextul pandemiei de coronavirus și toată lumea așteaptă data de 15 mai cu sufletul la gură! Acum, la finalul stării de urgență, medicul Monica Pop crede că s-au luat năsuri exagerate și că pericolul nu este pe atât de mare, pe cât s-a exagerat.

Prof. Univ. Dr. Monica Pop a catalogat anumite măsuri de restricție drept mult prea exagerate, subliniind că există boli mai grave. Nu neagă existența coronavirusului, însă este de părere că pericolul nu este la fel de mare pe cât se vehiculează.

Citește și: Medicul Monica Pop dezvăluie secretul unui sistem imunitar puternic, capabil să lupte cu COVID-19:”Stresul este foarte mare!” 12 reguli pentru o alimentație corectă

Șefa Secției din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București se bucură enorm că, în sfârșit medicii și-au reabilitat imaginea și critică, totodată măsura de închidere a policlinicilor. Atrage atenția că mai există și alte boli, care ar trebui tratate corespunzător în aceste momente.

Monica Pop: „Au fost și boli mai mari decât ce a fost acum”

Monica Pop s-a arătat vehementă încă de la început, când autoritățile închiderea policlinicilor și a cabinetelor dentare pentru o perioadă de timp. A avertizat încă de atunci că se va ajunge la supraaglomeraea spitatelor și cî există boli ce necesită consultații frecvente.

Citește și: Cele două alimente pe care trebuie să le cumperi atunci când faci provizii.Sfatul profesorului doctor Monica Pop

„Am fost blamați pe toate canalele de atâția ani, eu mă bucur că s-a reabilitat într-un fel imaginea medicilor. Ce nu este normal este că cei de la conducere nu au înțeles că există și alte boli în paralel cu COVID-ul. Unde se vor realiza aceste consultări?

Va fi foate greu pentru medici. Măsurile au fost exagerate, au fost și boli mai mari decât ce a fost acum. Policlinicile nu trebuiau închise, nedeschiderea lor ține de orgoliile politice ale celor care ne conduc. Trierea va fi grea, oamenii nu au răbdare.

Cred că boala există, dar nu este un pericol așa de mare cum se vorbește și măsurile au fost exagerate', a declarat Monica Pop la „Marius Tucă Show'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Monica Pop a ținut o dietă revoluționară și fără riscuri.Cum a slăbit oftalmologul 40 de kilograme fără nutriționist

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter