Cum a aflat soția lui Nicușor Dan că el a fost ales primar: "Pe telefon, în mașină, cât fetița dormea"

Publicat pe

Duminică a fost zi de vot! Cetățenii și-au exprimat dreptul la vot și a putut decide pe cine își doresc în fruntea Primăriilor și a Consiliilor Locale! În București, cel care i-a convins pe votanți că merită încrederea lor este Nicușor Dan! Noul primar al Capitalei a povestit cum a aflat soția sa vestea ce mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, în cadrul emisiunii La Măruță, Nicușor Dan a intrat în direct și a povestit despre emoțiile prin care a trecut ieri, cât aștepta rezultatele votului.

El a recunoscut că nu a reușit să doarmă foarte mult deoarece seara și-a împărțit-o între sediile celor două partide care l-au susținut și întâlnirile cu voluntarii care l-au ajutat pe tot parcursul campaniei.

Citește și: Gina Pistol, prima imagine în care i se vede cu adevărat brutica de gravidă!Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată

Întrebat despre modul în care a reacționat soția lui, noul primar nu s-a ferit să recunoască că aceasta nu i-a putut fi alături în momentul în care a primit cifre exit poll-ului: 'La ora aceea a adormit copilul. Ieri am fost toată ziua, la sediul de campanie, nu era potrivit ca ele, soția și fetița, să stea cu multă lume pe aici, și atunci s-au dus la verișori. Au venit înapoi la ora 21.00 ca să prindă rezultatele la sediul de campanie, dar a adormit fetița. Soția a aflat rezultatele, pe telefon, în mașină, cât fetița dormea'. El a explicat faptul că pentru a le proteja, acestea nu au stat toată ziua lângă el la sediul de campanie, ci au mers la rude.

Citește și: Soția lui John Legend, de urgență la spital. Chrissy Teigen are probleme grave în sarcină:„Sângerarea nu se oprește'

Cum a aflat soția lui Nicușor Dan că el a fost ales primar: "Pe telefon, în mașină, cât fetița dormea"Cum a aflat soția lui Nicușor Dan că el a fost ales primar: "Pe telefon, în mașină, cât fetița dormea"

'Sunt probleme care s-au acutizat. Lucrul cel mai important pentru noi este ca oamenii să înțeleagă că Primăria lucrează pentru ei', a mai spus Nicușor Dan la capătul unei discuții sincere despre viață și alegeri!

Citește și: Gabriela Firea, primele declarații după ce BEC l-a desemnat câștigător al Primăriei Capitalei pe Nicușor Dan:„Rămân o voce a oamenilor!'

Tot în cadrul ediției de astăzi, Cătălin a intrat în direct și cu Elena Lasconi, fosta colegă a echipei Știrilor PRO TV, care a reușit să câștige încrederea alegătorilor din Câmpulung Muscel și a câștigat titlul de Primar pentru următorii 4 ani. Aceasta a împărtășit, cu emoție în glas, că are planuri mari pentru a demonstra că orașul ei natal este unul cu mare potențial! Totodată, a recunoscut că din cauza multelor mesaje primite și a telefoanelor, nu a reușit să stea mai mult la povești cu fiica ei, stabilită în Franța.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter