Gina Pistol, prima imagine în care i se vede cu adevărat brutica de gravidă! Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți în curând, iar Gina Pistol face tot ce poate ca burtica ei de gravidă să nu fie vizibilă. Cu toate că s-a ferit să se afle detalii despre sarcina ei, unul dintre prieteni a scăpat câteva imagini cu burtica de gravidă a Ginuței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a ascuns cât s-a ascuns, dar acum nu mai poate, nici dacă vrea. Gina Pistol a ajuns deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină, iar burtica ei este deja vizibilă. Deși nu a vrut să se afișeze pe rețelele de socializare, Speak a dat-o de gol, într-o filmare postată de el, pe contul lui de Instagram.

Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă

Smiley și Gina Pistol au plecat împreună în vacanță, iar unul dintre prietenii cuplului a suprins pe contul lui de Intagram câteva imagini cu toți patru. În unele dntre ele apare și Gina Pistol cu o rochie lungă până în pământ, vaporoasă, în care se vede clar burtica de gravidă.

Gina Pistol, prima imagine în care i se vede cu adevărat brutica de gravidă! Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulatăGina Pistol, prima imagine în care i se vede cu adevărat brutica de gravidă! Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată

Vedeta este însărcinată în primul trimestru și, deși nu a confirmat că este gravidă, fotografiile vorbesc de la sine.

Citește și: Brigitte Pastramă se pregătește de divorț?După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a mai fost suprinsă îmbrăcată cu o bluză largă care inducea faptul că vedeta ar fi gravidă însă acestea sunt primele poze care nu mai lasă loc de îndoială.

Conform unor surse apropiate cuplului Gina Pistol și Smiley, cei doi nu ar vrea să dea prea multe detalii despre bebeluș până când Gina nu va fi sigură că sarcina ei decurge așa cum trebuie. 

Abia după doi ani au recunoscut că sunt împreună

Gina Pistol și Smiley au fost foarte discreți și în ceea ce privește relația lor. Cei doi iubiți s-au ascuns multă vreme de ochii curioși ai lumii și abia după doi ani de relație Gina Pistol a spus adevărul. Prezentatoarea tv a ales să confirme relația cu Smiley printr-un interviu.

Citește și: Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu:„Le are pe toate’. Dressingul este impresionant

„Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el.

Citește și: Rose Leslie este însărcinată.Kit Harington va fi tată pentru prima dată

Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat', declara Gina Pistol în urmă cu un an pentru Revista Elle

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter