Paste cu creveți și sos alb. Cea mai rapidă rețetă

Publicat pe

Cui nu îi plac pastele? Vă prezentăm o rețetă ideală de paste cu creveți și sos alb care se face extrem de rapidă și este extraordinar de delicioasă. Se servește alături de un pahar de vin alb la o cină de răsfăț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ingrediente pentru paste cu creveți și sos alb

  • 300g paste tagliatelle
  • 350g creveti proaspeti
  • 200g smantana pentru gatit
  • Usturoi tocat marunt
  • ½ zeama de lamaie
  • ½ pahar de vin alb sec
  • Putin ulei de masline

Mod de preparare:

Crevetii se curata se spala si se calesc pentru 3 minute in ulei de masline pana isi schimba culoarea, devin portocalii, apoi se adauga usturoiul tocat marunt.

Citește și: Brigitte Pastramă se pregătește de divorț?După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

Se stinge cu vin alb, dupa circa doua minute cand sa eliminat alcoolul din vin, se adauga smantana, sare, piper curcuma si zeama de lamaie.

Citește și: Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu:„Le are pe toate’. Dressingul este impresionant

La sfarsit se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse bine de apa. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter