O femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de 19 ani. Imaginile au devenit virale

Publicat pe

Că vârsta e doar un număr o demonstrează cu prisosință imaginile devenite virale în care o femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de doar 19 ani. Evident, în mediul online părerile internauților au fost împărțite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Imaginile în care o femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de doar 19 ani au devenit virale pe TikTok, adunând în scurt timp 22 de milioane de vizualizări. Tânărul Giuseppe D’Anna a creat o adevărată furtună în mediul online după ce a publicat o serie de fotografii în care apare alături de iubita lui, cu 57 de ani mai în vârstă.

O femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de 19 ani. Imaginile au devenit viraleO femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de 19 ani. Imaginile au devenit virale

O femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de 19 ani

Tânărul, care are 191.000 de urmăritori în mediul online, a făcut ravagii cu imaginea în care îngenunchează și îi cere mâna iubitei sale. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, scrie mirror.co.uk.

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit…'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Tily Niculae, despre Dragoș Popescu după 12 ani de căsnicie: „Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor”

Citește și: Cum arată casa din Viscri a Prințului Charles. Succesorul la tronul Marii Britanii are mai multe proprietăți în România

Citește și: Concurenții America Express au plecat spre Mexic! Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

În clipul postat de Giuseppe, ce cuprinde un colaj de imagini, fotografia în care tânărul, îngenuncheat și cu o duzină de baloane în formă de inimioare, își cere iubita de soție și o sărută pasional a creat un val de comentarii, și nu puțini au fost internauții care au avut comentarii ironice la adresa cuplului.

Videoul a fost văzut de 138.500 de ori, iar Giuseppe a promis că acest colaj este doar unul dintr-un lung șir ce va urma. Unii dintre fanii săi de pe TikTok au sugerat însă că tânărul aleargă după banii ei.

„Ce frumoasă e bunica ta!”

Paradoxal, cuplurile în care ea este tânără și el este cu zeci de ani mai în vârstă nu deranjează pe nimeni, iar asta poate și pentru că asta a devenit o obișnuință. Se pare că internetul nu este încă pregătit pentru povești ca cea a lui Giuseppe. Faptul că o femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de un tânăr de 19 ani a fost considerat șocant, iar imaginile postate au devenit imediat subiect de glume.

„Oh, e bogată… Știm cu toții ce urmărește el”, „E îndeajuns de bătrână ca să-i fie străbunică”, „Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui. Ce frumoasă e bunica ta, omule!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Pe de altă parte, cuplul a avut și susținători, convinși că sentimentele care îi leagă sunt sincere:

„De fapt, ea arată adorabil și pentru cei 74 sau 76 de ani ai ei pare mult mai tânără”, a conchis cineva.

Foto: capturi TikTok

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter