O fostă sportivă din Brazilia și-a ucis bebelușul și l-a aruncat la gunoi: "O altă gură de hrănit..."

Publicat pe

Ana Carolina Moraes da Silva, fostă gimnastă din Brazilia în vârstă de 29 de ani, și-a ucis bebelușul la scurt timp după ce l-a născut. Aceasta a încercat să ascundă cadavrul la gunoi, însă trupul micuței a fost descoperit. Acum, femeia riscă să stea după gratii 30 de ani de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Carolina Moraes da Silva, o fostă gimnastă din Brazilia, și-a ucis fiica la scurt timp după ce a adus-o pe lume. Datele din anchetă arată că fosta sportivă a comis crima în Santos, după ce iubitul ei, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, i-a trimis un mesaj și i-a spus că nu dorește „o altă gură de hrănit'.

În momentul de față, cei doi sunt judecați pentru omor, iar polițiștii care au luat parte la cercetări au spus că trupul bebelușului a fost găsit la gunoi, într-un container din fața clădirii în care Ana Carolina Moraes da Silva și partenerul ei locuiau la vremea aceea. Corpul copilului a fost descoperit la gunoi, învelit în ziare și pus într-un sac negru, închis cu un elastic de păr, la scurt timp după ce fosta sportivă a comis crima.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluire neașteptată despre averea ei:„Maşina şi casa sunt luate pe credit'

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani:„Nu sunt mândru!'

Citește și: Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului:'Numele este unul scurt'

Citește și: Cătălin Tolontan, interviu despre documentarul Colectiv, pentru cel mai repurtat ziar brazilian:„Întreaga noastră societate e legată de incendiul din Colectiv'

Fosta gimnastă a fost ajutată de iubitul ei

În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că fețița a decedat după ce a fost aruncată de la etajul al șaselea pentru că aceasta prezenta semne de traumatism cranian. Guilherme Bronhara Martinez Garcia, fostul partener al Anei Carolina Moraes da Silva este acuzat că a ajutat-o pe femeie să scape de justiție. El le-a spus polițiștilor că iubita lui și fiica ei de trei ani se aflau într-o altă localitate la acea vreme, potrivit observatornews.ro.

Pe de altă parte, polițiștii au descoperit că bărbatul era nemulțumit de faptul că nu își dorea încă „o gură de hrănit'. Ba chiar, în schimbul de mesaje dintre acesta și fosta gimnastă apare cum el o întreba dacă a scăpat de copilă.

Ai ucis-o pe fiica mea? Scapă de ea', i-a scris bărbatul fostei gimnaste din Brazilia.

Ana Carolina Moraes da Silva riscă 30 de ani de închisoare

Ana Carolina Moraes da Silva a fost acuzată de omucidere și ascunderea cadavrului. Dacă va fi găsită vinovată, sportiva riscă până la 30 de ani de închisoare. Pe de altă parte, avocata acesteia, Leticia Giribelo Gomes do Nascimento, a depus mai multe plângeri conform cărora susține că Ana avea probleme psihice.

Leticia a argumentat că au durat 98 de zile de la nașterea bebelușului până când mama a fost supusă unui test psihiatric, chiar dacă aceasta a avut episoade depresive înainte de sarcină. De asemenea, avocata susține că Ana mai are o fiică de care trebuie să aibă grijă și că femeia nu are nici antecedente penale.

Ana Carolina Moraes da Silva a declarat că ea a crezut că a suferit un avort spontan și că a încercat să scape de corpul bebelușei pentru a nu o speria pe cealaltă fiică a ei. Totuși, procuratura crede că infracțiunea a fost premeditată, iar data procesului va fi stabiliă în zilele ce urmează.

Sursa Foto: Facebook TV Guarujá NotÍcias

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter