Cele patru zodii care vor avea o vară fierbinte! Urmează nopți de dragoste și surprize inedite

Publicat pe

A început sezonul estival, iar astrologii anunță o perioadă excelentă pe plan amoros pentru câteva zodii. Patru semne astrale vor trăi momente de neuitat vara aceasta. Urmează nopți pasionale, declarații de dragoste profunde, dar și cadouri inedite! Mai mult decât atât, nativii singuri ai unei zodii de aer au mari șanse să primească o cerere în căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Taur – zodii care vor avea o vară fierbinte

Firi cerebrale și cumpătate, de regulă, nativii singuri parcă se transformă în această vară. Mulți dintre ei scapă de structura rigidă care-i caracterizează, dar și de precauție, și se lasă pradă sentimentelor și necunoscutului. Astrologii spun că acest curaj și degajarea vor fi răsplătite, mulți dintre ei având șanse să întâlnească dragostea vieții lor. Și dacă nu vi se pare suficient de îmbietor viitorul, aflați și că iubirile cele mai frumoase se vor înfiripa…pe litoral.

Cele patru zodii care vor avea o vară fierbinte

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni nu se anunță iubiri noi și perioade de cunoaștere, dar, cu toate acestea, vor avea o vară de neuitat din punct de vedere sentimental. Cei care se află în relații longevive, dar își pierduseră speranța că se vor căsători, vor avea o surpriză pe cinste. În plus, astrologii prevăd o perioadă bună pentru cei dornici să-și întemeieze o familie.

Citește și: Horoscop sexual:Cu ce zodie te potrivești în pat

Citește și: Care sunt zodiile care se sacrifică pentru ceilalți

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit:„Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIV

Citește și: Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie:Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului' / EXCLUSIV

Balanță

Balanțele căsătorite sau implicate în relații foarte serioase, dar monotone, se vor confrunta cu o mare provocare a lui Cupidon. La începutul verii vor reîntâlni o persoană pe care au adorat-o și care le-a marcat profund existența. Ei bine, o iubire atât de mare poate genera și un soi de teamă, dar astrologii spun că e posibil ca tocmai acest om pe care n-ați reușit să-l uitați, să fie sufletul dumneavoastră pereche.

Săgetătorii sunt cuceriți de o persoană care le-a marcat trecutul

Aidoma Balanțelor, Săgetătorii simt fiorii dragostei în proximitatea unei persoane foarte importante din trecutul lor. Conștienți de sentimentele puternice, acești nativi aleg, de această dată, să se pună pe primul plan, și fac exact ce le dictează inima. Deși sunt puțin deconcertați de sentimentele copleșitoare, 'arcașii dreptății' vor avea o vară de neuitat, presărată cu momente pasionale paroxistice. 

Sursa foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter