Primele amenzi în starea de alertă. Câte sancțiuni au dat polițiștii și din ce motive

Publicat pe

S-au dat primele amenzi pentru nerespectarea regulilor în timpul stării de alertă. Este vorba despre aproape 130 de sancțiuni în ultimele 24 de ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În bilanțul zilnic de la ora 13.00, Grupul de Comunicare Strategică anunță că polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, au fost constatate, ieri, 9 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Legea 55 /2020 a intrat luni în vigoare și prevede sancțiuni pentru încălcarea măsurilor luate pe durata stării de alertă. Una dintre acestea este purtarea obligatorie a măștii de protecție în spații închise și în transportul public.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter